Мачван је ипак добро!

Крилни центар Партизана обавио је преглед магнетном резонанцом, којим је утврђено да није опет повредио задњу ложу.

Кошарка 11.11.2014 | 10:15
Мачван је ипак добро!

Милан Мачван ипак би могао да помогне саиграчима већ у среду, у мечу 5. кола Еврокупа против румунског Асесофта!

Он је у суботу заиграо против МЗТ Скопља после двонедељне паузе, али је услед бола који се јавио у тек залеченој задњој ложи, издржао на терену само осам минута. Утисак је био да је обновио повреду, па је и тренер Вујошевић био песимиста по питању Мачвановог наступа у следећој утакмици.

Ипак, МОНДО сазнаје да је преглед магнетном резонанцом у понедељак дао позитиван резултат, прецизније, да није утврђена нова руптура мишића, већ само трагови зарастања претходне руптуре.

Оцењено је да се "затезање" током суботње утакмице јавило као последица одређеног периода проведеног ван тренинга и жеље играча да максимално допринесе црно-белом тиму, коме је победа над МЗТ-ом била неопходна.

Сада је на Мачвану и стручном штабу Партизана да паметним, стрпљивим приступом, учине све да он постепено достигне ниво психофизичке спремности да помогне екипи онако како сви, а највише он сам и очекују.

Милан Мачван је тренирао у понедељак пре подне, а присутан је и на вечерњем тренингу, који је у време писања ове вести био у току. И то је показатељ да је повреда коју је доживео 22. октобра у дуелу са Банвитом ствар прошлости.

Првак Србије дочекује Асесофт у среду од 18 часова, са жељом да после четири везана пораза у Еврокупу оствари прву победу.

Коментари / 0

Оставите коментар