Mačvan je ipak dobro!

Krilni centar Partizana obavio je pregled magnetnom rezonancom, kojim je utvrđeno da nije opet povredio zadnju ložu.

Košarka 11.11.2014 | 10:15
Mačvan je ipak dobro!

Milan Mačvan ipak bi mogao da pomogne saigračima već u sredu, u meču 5. kola Evrokupa protiv rumunskog Asesofta!

On je u subotu zaigrao protiv MZT Skoplja posle dvonedeljne pauze, ali je usled bola koji se javio u tek zalečenoj zadnjoj loži, izdržao na terenu samo osam minuta. Utisak je bio da je obnovio povredu, pa je i trener Vujošević bio pesimista po pitanju Mačvanovog nastupa u sledećoj utakmici.

Ipak, MONDO saznaje da je pregled magnetnom rezonancom u ponedeljak dao pozitivan rezultat, preciznije, da nije utvrđena nova ruptura mišića, već samo tragovi zarastanja prethodne rupture.

Ocenjeno je da se "zatezanje" tokom subotnje utakmice javilo kao posledica određenog perioda provedenog van treninga i želje igrača da maksimalno doprinese crno-belom timu, kome je pobeda nad MZT-om bila neophodna.

Sada je na Mačvanu i stručnom štabu Partizana da pametnim, strpljivim pristupom, učine sve da on postepeno dostigne nivo psihofizičke spremnosti da pomogne ekipi onako kako svi, a najviše on sam i očekuju.

Milan Mačvan je trenirao u ponedeljak pre podne, a prisutan je i na večernjem treningu, koji je u vreme pisanja ove vesti bio u toku. I to je pokazatelj da je povreda koju je doživeo 22. oktobra u duelu sa Banvitom stvar prošlosti.

Prvak Srbije dočekuje Asesoft u sredu od 18 časova, sa željom da posle četiri vezana poraza u Evrokupu ostvari prvu pobedu.

Komentari / 0

Ostavite komentar