Недовић у Европи и то у Валенсији?!

Према писању шпанских медија, српски НБА кошаркаш могао би да ускоро потпише уговор са Валенсијом, евролигашким ривалом Црвене звезде Телеком!

Кошарка 11.11.2014 | 09:15
Недовић у Европи и то у Валенсији?!

Немања Недовић против Црвене звезде?! У Евролиги?! Судећи према информацијама са Пиринејског полуострва - могуће је!

Валенсијски Спорт, као и специјализовани портал баскетеxпресс.цом, јављају да тамошњи евролигаш хоће да ангажује српског комбо бека, коме ће следећег лета истећи уговор са Голден Стејтом.

"Валенсија разматра могућност да доведе Немању Недовића, као замену за Двајта Бујкса, који је прошле недеље добио отказ. Клуб још покушава да направи тим подједнако јак као прошлосезонски, а тренутни играч Голден Стејта је кандидат 'број један' на списку жеља руководства, које тражи плејмејкера", откривају шпански новинари.

Валенсија је прошле сезоне освојила Еврокуп, а ове јесени почела је учешће у Евролиги са три узастопна пораза (један у Комбанк арени, од Звезде) и победом над Лаборал Кућом, прошле недеље.

"Недовић је био жеља Валенсије и пре неколико сезона... Руководство Голден Стејта одлучило је да му не продужи уговор и на следећу сезону, па је његов долазак у клуб изводљив".

Портал ДепортеВаленциано.цом јавља да су детаљи уговора играча који је поникао у Звезди прихватљиви за Валенсију, која брзо жели да ангажује појачање, јер ће у следећем колу Ендесе играти против Барселоне.

Наводно, једна од опција актуелног освајача Еврокупа је и Бо Мекејлеб.

Црвена звезда Телеком гостоваће Валенсији 5. децембра, у 8. колу Евролиге.

Коментари / 0

Оставите коментар