Nedović u Evropi i to u Valensiji?!

Prema pisanju španskih medija, srpski NBA košarkaš mogao bi da uskoro potpiše ugovor sa Valensijom, evroligaškim rivalom Crvene zvezde Telekom!

Košarka 11.11.2014 | 09:15
Nedović u Evropi i to u Valensiji?!

Nemanja Nedović protiv Crvene zvezde?! U Evroligi?! Sudeći prema informacijama sa Pirinejskog poluostrva - moguće je!

Valensijski Sport, kao i specijalizovani portal basketexpress.com, javljaju da tamošnji evroligaš hoće da angažuje srpskog kombo beka, kome će sledećeg leta isteći ugovor sa Golden Stejtom.

"Valensija razmatra mogućnost da dovede Nemanju Nedovića, kao zamenu za Dvajta Bujksa, koji je prošle nedelje dobio otkaz. Klub još pokušava da napravi tim podjednako jak kao prošlosezonski, a trenutni igrač Golden Stejta je kandidat 'broj jedan' na spisku želja rukovodstva, koje traži plejmejkera", otkrivaju španski novinari.

Valensija je prošle sezone osvojila Evrokup, a ove jeseni počela je učešće u Evroligi sa tri uzastopna poraza (jedan u Kombank areni, od Zvezde) i pobedom nad Laboral Kućom, prošle nedelje.

"Nedović je bio želja Valensije i pre nekoliko sezona... Rukovodstvo Golden Stejta odlučilo je da mu ne produži ugovor i na sledeću sezonu, pa je njegov dolazak u klub izvodljiv".

Portal DeporteValenciano.com javlja da su detalji ugovora igrača koji je ponikao u Zvezdi prihvatljivi za Valensiju, koja brzo želi da angažuje pojačanje, jer će u sledećem kolu Endese igrati protiv Barselone.

Navodno, jedna od opcija aktuelnog osvajača Evrokupa je i Bo Mekejleb.

Crvena zvezda Telekom gostovaće Valensiji 5. decembra, u 8. kolu Evrolige.

Komentari / 0

Ostavite komentar