Адвокат: Са задовољством сам селектор Србије!

Селектор фудбалске репрезентације Србије Дик Адвокат још увек је оптимиста, и поред свега што је пратило репрезентацију у дуелу са Албанијом.

Фудбал 06.11.2014 | 19:30
Адвокат: Са задовољством сам селектор Србије!

„И даље сам селектор Србије, са задовољством, јер видим колико играчи зеле да играју за национални тим. Имам веома добар осецај када је наша екипа у питању. Оптимиста сам. Ако нисте позитивни, нема ни смисла радити неки посао. Све је још увек отворено, многе одговоре добићемо већ наредног петка", рекао је Адвокат.

Холанђанин није водио никада екипу пред празним трибинама, што ће бити случај против Данаца, 14. новембра на стадиону Партизана у оквиру квалификација за ЕУРО2016.

„Необично је то што неће бити публике. Ја нисам имао раније та искуства, за разлику од селектора Данске. Уколико изгубимо, биће веома теско, а ако победимо бићемо у средини табеле. Група је веома изједначена, тако бисмо на неки начин надокнадили три бода која су нам одузета", рекао је стратег "орлове".

Искусни стручњак се поново ослонио на проверене снаге.

„Пратим све играче који су интересантни за наш тим, као што су на пример браћа Шћеповић у Селтику и Мајорки. Мене група играча са којом тренутно радим није до сада разочарала, а потенцијални кандидати треба својим играма да ме убеде да су бољи од ових које позивам", истакао је Дик Адвокат.

Коментари / 0

Оставите коментар