Advokat: Sa zadovoljstvom sam selektor Srbije!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dik Advokat još uvek je optimista, i pored svega što je pratilo reprezentaciju u duelu sa Albanijom.

Fudbal 06.11.2014 | 19:30
Advokat: Sa zadovoljstvom sam selektor Srbije!

„I dalje sam selektor Srbije, sa zadovoljstvom, jer vidim koliko igrači zele da igraju za nacionalni tim. Imam veoma dobar osecaj kada je naša ekipa u pitanju. Optimista sam. Ako niste pozitivni, nema ni smisla raditi neki posao. Sve je još uvek otvoreno, mnoge odgovore dobićemo već narednog petka", rekao je Advokat.

Holanđanin nije vodio nikada ekipu pred praznim tribinama, što će biti slučaj protiv Danaca, 14. novembra na stadionu Partizana u okviru kvalifikacija za EURO2016.

„Neobično je to što neće biti publike. Ja nisam imao ranije ta iskustva, za razliku od selektora Danske. Ukoliko izgubimo, biće veoma tesko, a ako pobedimo bićemo u sredini tabele. Grupa je veoma izjednačena, tako bismo na neki način nadoknadili tri boda koja su nam oduzeta", rekao je strateg "orlove".

Iskusni stručnjak se ponovo oslonio na proverene snage.

„Pratim sve igrače koji su interesantni za naš tim, kao što su na primer braća Šćepović u Seltiku i Majorki. Mene grupa igrača sa kojom trenutno radim nije do sada razočarala, a potencijalni kandidati treba svojim igrama da me ubede da su bolji od ovih koje pozivam", istakao je Dik Advokat.

Komentari / 0

Ostavite komentar