Снијег изазвао хаос у саобраћају

Јаке сњежне падавине изазвале су јутрос хаос у саобраћају у аустријској покрајини Тирол, на главним аутопутевима Бренер и Инталаутобан, као и другим саобраћајницама.

Свијет 06.11.2014 | 15:21
Снијег изазвао хаос у саобраћају

Бројни теретњаци и аутобуси проклизавали су на путу, те су власти биле принуђене да затворе Бренераутобан на дужини од 20 километара, како би се омогућио пролазак службама за чишћење снијега.У јутарњим сатима пало је од 30 до 50 центиметара снијега у покрајини Тирол, тако да се на путу формирао сњежни прекривач који је изазвао дуге колоне на свим правцима.

Возила за чишћење снијега имају тешкоће при рашчишћавању, јер су многи камиони блокирали траке, па су морали из супротног правца да прилазе мјестима на којима је дошло до застоја и како би омогућили да се уклоне камиони који су проклизали.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Душан

06.11.2014 14:39

Ватикан помоћу ХААРП (Читај: Тастер од ХААРП је у америчким лабораторијама под контролом језуита) изводи еколошке ратове по свету. Уништи читаве територије у државама и очетка буџет, а онда долазе дилери Ватикана: ММФ И Светска банка и дају кредите. Кобајаги у уплаћује се ватикански не постојећи електронски новац који нема покриће, кога нема (Читај: Перпетум мобиле примењен у пракси). То је шема како Ватикан влада светом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ага

06.11.2014 20:24

Ма душане то је камен мудрости у Србији крив за то а нико га није хтио а ви једва дочекали. Пара и будала никад нестат неће

ОДГОВОРИТЕ