Манџукић: Пеп ме није поштовао!

Хрватски нападач незадовољан третманом који је имао у Бајерну прошле сезоне.

Фудбал 05.11.2014 | 10:45
Манџукић: Пеп ме није поштовао!

Нападач Атлетико Мадрида оптужио је тренера Бајерна из Минхена Пепа Гвардиолу да га није довољно поштовао док је играо у том клубу.

Иако је Манџукић био најбољи Бајернов стрелац прошле сезоне, Гвардиола га је избацио из тима пред финале купа Немачке, што се Хрвату није свидело.

"Гвардиола ме је разочарао, јер се према мени није опходио са поштовањем. И било је дупло боље док сам радио са Хејнкесом. Да ли бих сео на кафу са Гвардиолом? То је нешто што се неће догодити. У професионалном животу не мора свако да ми се свиђа, али кад осетим негативну енергију од стране некога, избегавам га", рекао је Манџукић за Спортске Новости.
"Он ме је избацио из тима пред финале купа, јер није желео да будем најбољи стрелац у Немачкој. То није било толико важно, али показао је непоштовање таквом одлуком. Било би много лакше да ми је рекао да се не уклапам у његов стил игре", завршио је популарни Манџука.

Шта се стварно дешавало у свлачионици Бајерна никада нећемо сазнати, али знамо да је хрватски Супер Марио задовољан односом са новим тренером Дијегом Симеонеом.

Коментари / 0

Оставите коментар