Mandžukić: Pep me nije poštovao!

Hrvatski napadač nezadovoljan tretmanom koji je imao u Bajernu prošle sezone.

Fudbal 05.11.2014 | 10:45
Mandžukić: Pep me nije poštovao!

Napadač Atletiko Madrida optužio je trenera Bajerna iz Minhena Pepa Gvardiolu da ga nije dovoljno poštovao dok je igrao u tom klubu.

Iako je Mandžukić bio najbolji Bajernov strelac prošle sezone, Gvardiola ga je izbacio iz tima pred finale kupa Nemačke, što se Hrvatu nije svidelo.

"Gvardiola me je razočarao, jer se prema meni nije ophodio sa poštovanjem. I bilo je duplo bolje dok sam radio sa Hejnkesom. Da li bih seo na kafu sa Gvardiolom? To je nešto što se neće dogoditi. U profesionalnom životu ne mora svako da mi se sviđa, ali kad osetim negativnu energiju od strane nekoga, izbegavam ga", rekao je Mandžukić za Sportske Novosti.
"On me je izbacio iz tima pred finale kupa, jer nije želeo da budem najbolji strelac u Nemačkoj. To nije bilo toliko važno, ali pokazao je nepoštovanje takvom odlukom. Bilo bi mnogo lakše da mi je rekao da se ne uklapam u njegov stil igre", završio je popularni Mandžuka.

Šta se stvarno dešavalo u svlačionici Bajerna nikada nećemo saznati, ali znamo da je hrvatski Super Mario zadovoljan odnosom sa novim trenerom Dijegom Simeoneom.

Komentari / 0

Ostavite komentar