Видео: Бонавентура као Кака, Гулит, Дејо...

Одлични везиста Милана је у 34. минуту оставио домаћу публику у потпуном шоку, пошто је голмана Каљарија Алесија Крања лобовао са прилично велике удаљености, искоса са десне стране, и показао какав је мајстор.

Фудбал 30.10.2014 | 09:00
Видео: Бонавентура као Кака, Гулит, Дејо...

Сан Сиро и навијачи Милана више не морају да чекају новог мађионичара у свом клубу, мајстора који ће публику поново дизати на ноге као што су то чинили Ван Бастен, Гулит, Савићевић, Кака или Роналдињо, јер су вечерас добили једног управо таквог. Реч је о бившем везисти Аталанте Ђакому Бонавентури, који је вечерас у Каљарију свима показао какав је мајстор и оним вечитим критичарима и скептицима заувек затворио уста.

Одлични везиста Милана је у 34. минуту оставио домаћу публику у потпуном шоку, пошто је голмана Каљарија Алесија Крања лобовао са велике удаљености, искоса са десне стране, и показао каквим арсеналом располаже.

Бонавентура је вечерас пети пут био стартер у овој сезони, до сада је четири пута улазио са клупе, али ће у наредном периоду сасвим сигурно постати један од носиоца игре Милана.

Коментари / 0

Оставите коментар