Video: Bonaventura kao Kaka, Gulit, Dejo...

Odlični vezista Milana je u 34. minutu ostavio domaću publiku u potpunom šoku, pošto je golmana Kaljarija Alesija Kranja lobovao sa prilično velike udaljenosti, iskosa sa desne strane, i pokazao kakav je majstor.

Fudbal 30.10.2014 | 09:00
Video: Bonaventura kao Kaka, Gulit, Dejo...

San Siro i navijači Milana više ne moraju da čekaju novog mađioničara u svom klubu, majstora koji će publiku ponovo dizati na noge kao što su to činili Van Basten, Gulit, Savićević, Kaka ili Ronaldinjo, jer su večeras dobili jednog upravo takvog. Reč je o bivšem vezisti Atalante Đakomu Bonaventuri, koji je večeras u Kaljariju svima pokazao kakav je majstor i onim večitim kritičarima i skepticima zauvek zatvorio usta.

Odlični vezista Milana je u 34. minutu ostavio domaću publiku u potpunom šoku, pošto je golmana Kaljarija Alesija Kranja lobovao sa velike udaljenosti, iskosa sa desne strane, i pokazao kakvim arsenalom raspolaže.

Bonaventura je večeras peti put bio starter u ovoj sezoni, do sada je četiri puta ulazio sa klupe, ali će u narednom periodu sasvim sigurno postati jedan od nosioca igre Milana.

Komentari / 0

Ostavite komentar