Невјероватне ствари које гости траже у хотелима

Већина гостију види хотелско особље као интернет претраживач – сматрају да не постоји ништа што не могу да нађу.

Путовања 26.10.2014 | 21:43
Невјероватне ствари које гости траже у хотелима

Један рецепционар из Мајамија записивао је бизарне захтеве својих гостију, а сада смо у прилици и да видимо шта се на њој нашло:

Инструктор јоге у три сата увече - Овај необичан захтев није се догодио само једном. Хотелско особље замољено је да усред ноћи пронађе инструктора јоге. Углавном се радило о манекенкама које су желеле да се припреме за ранојутарње снимање.

Тренирани мајмун који зна да плеше - Једна филмска екипа тражила је тренираног мајмуна који зна да плеше јер њихова уобичајена звезда у последњем тренутку није могла да наступи.

Мачји педикер с дозволом - Један од гостију свуда са собом води плашљиву мачку која је једне ноћи мало полудела и почела да гребе хотелски намештај и свог власника. Гост је замолио да му нађу некога ко професионално скраћује мачје канџе.

Таблете за спавање - Један од најчешћих захтева су таблете за спавање за које је потребно имати рецепт.

Пилетина вредна 5.000 долара - Позната поп звезда једном је раднику хотела уручила 5.000 долара у готовини и рекла да жели онолико пилетине из КФЦ-а колико за овај новац може да добије. Особље је посетило три различита ресторана и побринуло се да пилетина остане топла.

Ескорт - Још једна честа молба гостију је да им особље пронађе пратњу за славља и журке.

Три Ламборгинија - Једна славна особа тражила је три Ламборгинија како би могла организовати малу трку са својом пратњом.

Костими - Особље хотела више пута је усред ноћи замољено да некоме набави посебан костим, међу којима су били и секси школска униформа и одело из филма “Жена мачка”. Срећом, Мајами има продавнице које су специјализоване за такве ствари и увек су отворене.

Пилула за дан после - Кћи једног богатог трговца некретнинама сишла је у време доручка и од особља хотела тражила 'план Б'. Кад јој је радник ставио до знања да нема појма о чему прича, она му је отворено рекла да јој треба пилула за дан после. Како за то треба неки документ, особље јој је испунило жељу након што им је предала своју возачку дозволу.

Коментари / 0

Оставите коментар