Nevjerovatne stvari koje gosti traže u hotelima

Većina gostiju vidi hotelsko osoblje kao internet pretraživač – smatraju da ne postoji ništa što ne mogu da nađu.

Putovanja 26.10.2014 | 21:43
Nevjerovatne stvari koje gosti traže u hotelima

Jedan recepcionar iz Majamija zapisivao je bizarne zahteve svojih gostiju, a sada smo u prilici i da vidimo šta se na njoj našlo:

Instruktor joge u tri sata uveče - Ovaj neobičan zahtev nije se dogodio samo jednom. Hotelsko osoblje zamoljeno je da usred noći pronađe instruktora joge. Uglavnom se radilo o manekenkama koje su želele da se pripreme za ranojutarnje snimanje.

Trenirani majmun koji zna da pleše - Jedna filmska ekipa tražila je treniranog majmuna koji zna da pleše jer njihova uobičajena zvezda u poslednjem trenutku nije mogla da nastupi.

Mačji pediker s dozvolom - Jedan od gostiju svuda sa sobom vodi plašljivu mačku koja je jedne noći malo poludela i počela da grebe hotelski nameštaj i svog vlasnika. Gost je zamolio da mu nađu nekoga ko profesionalno skraćuje mačje kandže.

Tablete za spavanje - Jedan od najčešćih zahteva su tablete za spavanje za koje je potrebno imati recept.

Piletina vredna 5.000 dolara - Poznata pop zvezda jednom je radniku hotela uručila 5.000 dolara u gotovini i rekla da želi onoliko piletine iz KFC-a koliko za ovaj novac može da dobije. Osoblje je posetilo tri različita restorana i pobrinulo se da piletina ostane topla.

Eskort - Još jedna česta molba gostiju je da im osoblje pronađe pratnju za slavlja i žurke.

Tri Lamborginija - Jedna slavna osoba tražila je tri Lamborginija kako bi mogla organizovati malu trku sa svojom pratnjom.

Kostimi - Osoblje hotela više puta je usred noći zamoljeno da nekome nabavi poseban kostim, među kojima su bili i seksi školska uniforma i odelo iz filma “Žena mačka”. Srećom, Majami ima prodavnice koje su specijalizovane za takve stvari i uvek su otvorene.

Pilula za dan posle - Kći jednog bogatog trgovca nekretninama sišla je u vreme doručka i od osoblja hotela tražila 'plan B'. Kad joj je radnik stavio do znanja da nema pojma o čemu priča, ona mu je otvoreno rekla da joj treba pilula za dan posle. Kako za to treba neki dokument, osoblje joj je ispunilo želju nakon što im je predala svoju vozačku dozvolu.

Komentari / 0

Ostavite komentar