Приједор: Вода се повлачи

Престанак падавина на подручју Приједора утицао је на пад водостаја ријеке Милошевице и других бујичних водотока, што је довело до повлачења плавних вода из насеља Тополик, Доњи Орловци и других поплављених зона.

Република Српска 26.10.2014 | 09:18
Приједор: Вода се повлачи

"Плавне воде се још задржавају у зонама депресије на подручју које је било поплављено", саопштено је из Одсјека цивилне заштите градске управе Приједор.

Водостај ријеке Сане износи 402 центиметара и стагнира у претходних 12 часова, а због престанка падавина очекује се његов даљи пад и нормализација стања на поплављеном подручју.

У току претходног дана екипе Територијалне ватрогасне јединице за заштиту и спасавање на води била је ангажована на пружању помоћи становништву у зонама захваћеним поплавом и испумпавању воде из просторија.

Одсјеку цивилне заштите наложено је да континуирано прати стање водостаја и да, према указаним потребама, предлаже градоначелнику Приједора предузимање потребних мјера заштите и спасавања.

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Пд

26.10.2014 10:02

ВОДА СЕ ПОВЛАЦИ, УСКОРО ОЦЕКУЈЕМО ДА СЕ ПОВУЦЕ ДНС, СНСД И СП ЈЕР НАДОЛАЗЕЦЕ ВРИЈЕМЕ НА ТО УКАЗУЈЕ ЈЕР ТАЈ СЉАМ СУ МЕТЕОРОПАТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

приједор

26.10.2014 15:45

ОВАЈ ПОТОК ЗВАНИ МИЛОШЕВИЦА ЈЕ ПРОГУТАО ПРЕКО ПЕТ МИЛИОНА МАРАКА ,АТО СУ УЗЕЛИ ПАВИЋ И МУЋАК И НИШТА НИСУ НАПРАВИЛИ ,ЛОПОВИ.

ОДГОВОРИТЕ