ЕЛ: Нептунас - Ц. Звезда 83:81, реакције

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић жалио је због лоше игре у првом полувремену против Нептунаса, који је победио на свом терену са 83:81 у другом колу евролигашке групе Д. Тренер кошаркаша Нептунаса Казис Максвитис није крио задовољство после победе над Црвеном звездом.

Кошарка 24.10.2014 | 11:45
ЕЛ: Нептунас - Ц. Звезда 83:81, реакције

"Одиграли смо лоше прво полувреме, у другом, играли смо боље у одбрани и вратили смо се у меч. Промашили смо веома важна слободна бацања и тројке у завршници, Нептунас је био веома добар на свом терену", рекао је Радоњић после меча, а преноси сајт Евролиге.

Звезда и Нептунас после овог меча имају учинак 1-1, као и Галатасарај који је победио Валенсију у Истанбулу.

"Хтео сам да оповргнемо тврдње скептика који су говорили да нисмо заслужили место у Евролиги. Наш тим је заслужио победу јер смо водили током целе утакмице, Василијус је био последњи стрелац за победу, зато што и иначе често постиже овакве важне кошеве", рекао је Максвитис, а надовезао се Деивидас Гаилиус, стрелац чак 19 поена (4/6 за три).

"Сви смо одиграли добро, а навијачи су били наш шести играч. Клаипеда може да слави прву евролигашку победу", рекао је јунак Нептунасове победе.

Коментари / 0

Оставите коментар