EL: Neptunas - C. Zvezda 83:81, reakcije

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić žalio je zbog loše igre u prvom poluvremenu protiv Neptunasa, koji je pobedio na svom terenu sa 83:81 u drugom kolu evroligaške grupe D. Trener košarkaša Neptunasa Kazis Maksvitis nije krio zadovoljstvo posle pobede nad Crvenom zvezdom.

Košarka 24.10.2014 | 11:45
EL: Neptunas - C. Zvezda 83:81, reakcije

"Odigrali smo loše prvo poluvreme, u drugom, igrali smo bolje u odbrani i vratili smo se u meč. Promašili smo veoma važna slobodna bacanja i trojke u završnici, Neptunas je bio veoma dobar na svom terenu", rekao je Radonjić posle meča, a prenosi sajt Evrolige.

Zvezda i Neptunas posle ovog meča imaju učinak 1-1, kao i Galatasaraj koji je pobedio Valensiju u Istanbulu.

"Hteo sam da opovrgnemo tvrdnje skeptika koji su govorili da nismo zaslužili mesto u Evroligi. Naš tim je zaslužio pobedu jer smo vodili tokom cele utakmice, Vasilijus je bio poslednji strelac za pobedu, zato što i inače često postiže ovakve važne koševe", rekao je Maksvitis, a nadovezao se Deividas Gailius, strelac čak 19 poena (4/6 za tri).

"Svi smo odigrali dobro, a navijači su bili naš šesti igrač. Klaipeda može da slavi prvu evroligašku pobedu", rekao je junak Neptunasove pobede.

Komentari / 0

Ostavite komentar