Тепић: Тешко је навијати за нас!

Кошаркаш Партизана Миленко Тепић рекао је да је његова екипа поново одиграла несигурно у поразу од турског Банвита.

Кошарка 24.10.2014 | 09:30
Тепић: Тешко је навијати за нас!

Партизан је у хали Пионир изгубио од турског Банвита са 77:61 у другом колу Групе Е Еврокупа и тако забележио пети узастопни пораз у свим такмичењима.

"Опет смо имали празне минуте и спајали грешке... Успевали смо да им придјемо на пар поена, али су нас они ломили серијама. Банвит је квалитетан, а ми смо били несигурни, поново."

"Играли смо слабо у одбрани. Тешко је навијати за нас у овом тренутку. Верујем да ће, ипак, бити боље", рекао је Тепић.

Најефикаснији у Партизану Милан Мачван, који је одиграо прву утакмицу од повратка у клуб, рекао је да нема оправдања за пораз.

"После овог пораза више нема оправдања. Имали смо сјајну подршку са трибина. Ипак, потребно нам је и време, имамо младе играче који до сада нису имали важне улоге. Партизан није навикао да губи, нормално је да увек постоји притисак. Ипак, ко не може да се носи са притиском, може да ради у канцеларији", рекао је Мачван.

Словеначки кошаркаш Едо Мурић је истакао да се нада да ће црно-бели победити ваљевски Металац у наредној утакмици, за викенд у Јадранској лиги.

"Жао ми је због пораза, у суботу нас чека Металац и то је утакмица где ћемо почети, надам се, серију победа и надам се да ће она трајати сто дуже", навео је Мурић.

Он је истакао да није очекивао велику подршку навијача после серије пораза.

"Навијачи су ме стварно одушевили, нисам очекивао овакву подршку упркос поразима. Они нам заиста дају додатну енергију, са њима је све боље. Позвали су нас назад иако смо убедљиво изгубили. Много нам је лакше да играмо код куће него на страни", казао је Мурић.

Партизан ће дочекати Металац у суботу у 19.00 у петом колу регионалног такмичења.

Коментари / 0

Оставите коментар