Tepić: Teško je navijati za nas!

Košarkaš Partizana Milenko Tepić rekao je da je njegova ekipa ponovo odigrala nesigurno u porazu od turskog Banvita.

Košarka 24.10.2014 | 09:30
Tepić: Teško je navijati za nas!

Partizan je u hali Pionir izgubio od turskog Banvita sa 77:61 u drugom kolu Grupe E Evrokupa i tako zabeležio peti uzastopni poraz u svim takmičenjima.

"Opet smo imali prazne minute i spajali greške... Uspevali smo da im pridjemo na par poena, ali su nas oni lomili serijama. Banvit je kvalitetan, a mi smo bili nesigurni, ponovo."

"Igrali smo slabo u odbrani. Teško je navijati za nas u ovom trenutku. Verujem da će, ipak, biti bolje", rekao je Tepić.

Najefikasniji u Partizanu Milan Mačvan, koji je odigrao prvu utakmicu od povratka u klub, rekao je da nema opravdanja za poraz.

"Posle ovog poraza više nema opravdanja. Imali smo sjajnu podršku sa tribina. Ipak, potrebno nam je i vreme, imamo mlade igrače koji do sada nisu imali važne uloge. Partizan nije navikao da gubi, normalno je da uvek postoji pritisak. Ipak, ko ne može da se nosi sa pritiskom, može da radi u kancelariji", rekao je Mačvan.

Slovenački košarkaš Edo Murić je istakao da se nada da će crno-beli pobediti valjevski Metalac u narednoj utakmici, za vikend u Jadranskoj ligi.

"Žao mi je zbog poraza, u subotu nas čeka Metalac i to je utakmica gde ćemo početi, nadam se, seriju pobeda i nadam se da će ona trajati sto duže", naveo je Murić.

On je istakao da nije očekivao veliku podršku navijača posle serije poraza.

"Navijači su me stvarno oduševili, nisam očekivao ovakvu podršku uprkos porazima. Oni nam zaista daju dodatnu energiju, sa njima je sve bolje. Pozvali su nas nazad iako smo ubedljivo izgubili. Mnogo nam je lakše da igramo kod kuće nego na strani", kazao je Murić.

Partizan će dočekati Metalac u subotu u 19.00 u petom kolu regionalnog takmičenja.

Komentari / 0

Ostavite komentar