Сингапур 'одлепио' за Аном!

После победе над Ежени Бушар са 6:1, 6:3 у другом колу завршног турнира тенисерки, Ана Ивановић је изразила задовољство због свог наступа, али и због велике подршке коју има са трибина.

Тенис 23.10.2014 | 15:20
Сингапур 'одлепио' за Аном!

"И даље имам шансу да прођем у полуфинале, то је и предност оваквих турнира у којима се игра најпре по групама. Искрено, ја сам само хтела да уживам на терену. Изгубила сам двапут од ње, знала сам да ће она имати самопоуздања, но све се ипак завршило добро по мене. Кључни моменат је, бар по мом мишљењу, био седми гем другог сета. Имала сам тада брејк лопте које нисам искористила, али сам ипак прошла кроз тог, а није био лак ни мој сервис-гем који је уследио", рекла је Ана.

Она се потом осврнула и на велику популарност коју има у Сингапуру.

"Стварно је невероватно. Од првог дана је публика реаговала феноменално, једна је од најбољих пред којима сам играла", истакла је наша тенисерка после меча који је трајао 83 минута, и у коме је била далеко боља и у реализацији брејк шанси (5/12 наспрам 1/7), и у игри на мрежи (12/13 наспрам 8/17) а имала је и мањи број неизнуђених грешака (18-31) против супарнице која је, такође, остварила 20 директних поена као и она.

Ана Ивановић ће у последњем колу надметања по групама играти са Симоном Халеп, која је декласирала Серену Вилијамс, изгубивши притом само два гема.

Коментари / 0

Оставите коментар