Singapur 'odlepio' za Anom!

Posle pobede nad Eženi Bušar sa 6:1, 6:3 u drugom kolu završnog turnira teniserki, Ana Ivanović je izrazila zadovoljstvo zbog svog nastupa, ali i zbog velike podrške koju ima sa tribina.

Tenis 23.10.2014 | 15:20
Singapur 'odlepio' za Anom!

"I dalje imam šansu da prođem u polufinale, to je i prednost ovakvih turnira u kojima se igra najpre po grupama. Iskreno, ja sam samo htela da uživam na terenu. Izgubila sam dvaput od nje, znala sam da će ona imati samopouzdanja, no sve se ipak završilo dobro po mene. Ključni momenat je, bar po mom mišljenju, bio sedmi gem drugog seta. Imala sam tada brejk lopte koje nisam iskoristila, ali sam ipak prošla kroz tog, a nije bio lak ni moj servis-gem koji je usledio", rekla je Ana.

Ona se potom osvrnula i na veliku popularnost koju ima u Singapuru.

"Stvarno je neverovatno. Od prvog dana je publika reagovala fenomenalno, jedna je od najboljih pred kojima sam igrala", istakla je naša teniserka posle meča koji je trajao 83 minuta, i u kome je bila daleko bolja i u realizaciji brejk šansi (5/12 naspram 1/7), i u igri na mreži (12/13 naspram 8/17) a imala je i manji broj neiznuđenih grešaka (18-31) protiv suparnice koja je, takođe, ostvarila 20 direktnih poena kao i ona.

Ana Ivanović će u poslednjem kolu nadmetanja po grupama igrati sa Simonom Halep, koja je deklasirala Serenu Vilijams, izgubivši pritom samo dva gema.

Komentari / 0

Ostavite komentar