Градоначелник Загреба иде у затвор!

Свих 12 особа за које је данас затражен притвор иду у Реметинец, а Петру Припузу прихваћена је понуђена кауција од 7,5 милиона куна.

Регион 21.10.2014 | 22:34
Градоначелник Загреба иде у затвор!

Иако је Припузу прихваћена кауција, и он ће бити пребачен у затвор у Реметинцу, а на слободу ће бити пуштен када се обави сва потребна процедура.

Градоначелнику Милану Бандићу истражни затвор одређен је због могућег утицаја на свједоке и опасности од понављања дјела, а по истим основама истражни затвор одређен је и Слободану Љубичићу и Мири Лаци. Што се тиче осталих осумњичених, њима је истражни затвор због могућег утицаја на свједоке, а у случају Петра Припуза истражни затвор му се може замијенити кауцијом, а он им је понудио 7,45 милиона куна.

Што се тиче Бандића чини се да му је одређен истражни затвор и по тачки 3. односно због опасности од понављања дјела што значи да у притвору може бити не само док буду испитани сви свједоци него и све док је градоначелник. Бандић је, како сазнаје Вечерњи лист, казао да оставку никада неће понудити.

"Ако некога овдје треба затворити, онда затворите мене, а пустите све ове људе. Све ово је направљено како би се спријечио мој успјех на парламентарним и предсједничким изборима", рекао је градоначелник Загреба Милан Бандић током истражног рочишта на којем се данас одлучивало о УСКОК-ову захтјеву за његовим притвором.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милорад

21.10.2014 23:04

Кад БН објави овакву слику, на којој це овакву фацу имати овај мали мис из Бакинаца, а полицајцу на прслуку буде стајао назив "СИПА" и за нас, највеце несретнике Балкана, це конацно бити наде. До тад смо настрадали!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

22.10.2014 05:05

Хоће му и наштетити, шеф у Реметинцу је такође 'ерцеговац!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СС

22.10.2014 05:42

Почело је, почело, хапшење градоначелинка...

ОДГОВОРИТЕ