Приведен због вријеђања Вучића

Игор Микић приведен је у Полицијску управу Града Београда, због вређања премијера Александра Вучића у директном преносу фудбалске утакмице Србија - Албанија.

Србија 21.10.2014 | 20:03
Приведен због вријеђања Вучића

У консултацији са замеником вишег јавног тужиоца, поднета је кривична пријава у редовном поступку за насилничко понашање на спортским приредбама или јавном скупу, наведено је у саопштењу МУП. Он је, између осталог, рекао да се искрено каје због инцидента који је починио.

Микић је изјавио и да је увек у прилици да набави карте за фудбалске утакмице.

Изјава Игора Микића је, наводи се у саопштењу МУП-а, својеврсни деманти данашњег саопштења Фудбалског савеза Србије.

Фудбалски савез Србије саопштио је раније данас да нико од људи из националног савеза није издао акредитацију особи која је током телевизијског преноса прекинуте утакмице са Албанијом упала у отворени студио РТС-а и вређала премијера Вучића.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је јуче да је мушкарац, који је брутално извређао премијера Србије у директном преносу РТС-а, пропусницу за ложу, где се догодио тај инцидент, добио од одређених људи из ФСС.

"Видећемо ко су ти људи и како се све то издешавало. Први део истраге указује да су одређени људи из ФСС дали пропусницу за ложу том лицу и да је са њом ушло у простор где се налази студио РТС-а", прецизирао је
Стефановић.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

правда

21.10.2014 18:11

Е тако се то ради гдје има закона , да се у земљу сакријо био би ископан. Вуцицу свака цаст...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

21.10.2014 19:01

Ухапсити и њега због насилницког понасања и оног ко му је обезбиједио карту за ВИП лозу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

21.10.2014 20:34

Погледајте коме Вуциц не пасе у Србији? Само дзабалебаросима, мафији и лоповима. Пљују по фејсбуку, по новинама али увјек нељебовци а постен народ га обозава. Доста је и вас лопова било, окреце се коло среце. Дабогда вам Вуциц свима лисице на руке ставио и у затвор дозивотно затворио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

22.10.2014 04:53

има да те оперушају ко кокош

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦ

22.10.2014 05:40

А гдје је кривична пријава против шиптарчине који је управљао дроном из ВИП ложе?

ОДГОВОРИТЕ