Мјесецима пљачкао сефове банке

Полиција је ухапсила С. М. (31) због сумње да је од фебруара до јуна ове године пљачкао сефове грађана у филијали Војвођанске банке на Новом Београду.

Србија 21.10.2014 | 16:34
Мјесецима пљачкао сефове банке

Он је из сефова односио новац, златни накит, сатове и друге драгоцености, наводи се у саопштењу Министарства унутрашњих послова.

С. М. је најпре закупио сеф на своје име у тој филијали у Булевару Михајла Пупина, како би обезбедио себи безбедан улазак у трезор банке.

Након регистрованог уласка, искористивши непажњу службеника банке, уз помоћ шрафцигера уз минимална оштећења отварао је сефове, узимао целокупан садржај, стављао га у своју торбицу, затварао врата сефа и уз прописану процедуру одјављивао се код службеника банке и излазио из ње.

Приликом претреса стана код осумњиченог је пронађена и одређена количина дроге, наводи се у саопштењу.

Он је уз кривичну пријаву, којом се терети за више кривичних дела тешке крађе, приведен Трећем основном тужилаштву у Београду, а судија за претходни поступак одредио му је притвор до једног месеца.

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тамо Далеко Бреее

21.10.2014 14:47

Испаде да је лаксе обити сеф срафцигером него постанско сандуце . Одлицан квалитет сефова када их срафцигер отвара ста реци. Имао је јатака у банци и само банку тузити...

ОДГОВОРИТЕ