Пронађена бомба испод џипа!

Руски држављанин В.И. (38) који у Србији борави као туриста пријавио је данас око 11.30 сати да му је неко поставио експлозивну направу на паркингу на Калемгдану преко пута Зоо-врта у Београду.

Србија 21.10.2014 | 13:16
Пронађена бомба испод џипа!

Како се сазнаје В.И, када се вратио на паркинг приметио је на свом теренцу да му је неко између хаубе и ветробранског стакла поставио црну ручну бомбу.

Претпоставља се да је у питању верзија М -75.

Чим је приметио бомбу руски држављанин је одмах позвао полицију и склонио своју породицу која је била са њим.На терену се налазе полиција и припадници антидиверзионе јединице који раде на демонтирању бомбе.

Директор Паркинг сервиса Андрија Чупоковић је изјавио да је руски држављанин приметио да нешто није у реду са возилом док је паркирао аутомобил у којем су били његова жена, десетогодишњи син и трогодишња девојчица. Одмах је обавестио запослене у "Паркинг сервису" који су њега алармирали.Из Зоо врта и околине парка Калемегдан евакуисани су сви грађани, а прилаз је забрањен.

Директор "Паркинг сервиса каже да му је у полицији речено да бомба није подметнута ни због Зоо врта, ни због Паркинг сервиса.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црни

21.10.2014 13:28

и он дошо да њиши нешто и нањишио бомбу

ОДГОВОРИТЕ