Pronađena bomba ispod džipa!

Ruski državljanin V.I. (38) koji u Srbiji boravi kao turista prijavio je danas oko 11.30 sati da mu je neko postavio eksplozivnu napravu na parkingu na Kalemgdanu preko puta Zoo-vrta u Beogradu.

Srbija 21.10.2014 | 13:16
Pronađena bomba ispod džipa!

Kako se saznaje V.I, kada se vratio na parking primetio je na svom terencu da mu je neko između haube i vetrobranskog stakla postavio crnu ručnu bombu.

Pretpostavlja se da je u pitanju verzija M -75.

Čim je primetio bombu ruski državljanin je odmah pozvao policiju i sklonio svoju porodicu koja je bila sa njim.Na terenu se nalaze policija i pripadnici antidiverzione jedinice koji rade na demontiranju bombe.

Direktor Parking servisa Andrija Čupoković je izjavio da je ruski državljanin primetio da nešto nije u redu sa vozilom dok je parkirao automobil u kojem su bili njegova žena, desetogodišnji sin i trogodišnja devojčica. Odmah je obavestio zaposlene u "Parking servisu" koji su njega alarmirali.Iz Zoo vrta i okoline parka Kalemegdan evakuisani su svi građani, a prilaz je zabranjen.

Direktor "Parking servisa kaže da mu je u policiji rečeno da bomba nije podmetnuta ni zbog Zoo vrta, ni zbog Parking servisa.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Crni

21.10.2014 13:28

i on došo da njiši nešto i nanjišio bombu

ODGOVORITE