Холандија се дигла на Хидинка!

Јавне осуде на рачун искусног стратега после пораза од Чешке и Исланда на почетку квалификација стижу са свих страна.

Фудбал 17.10.2014 | 20:15
Холандија се дигла на Хидинка!

Холанђани су након фантастичног резултата на Светском првенству у Бразилу и одласка Луја ван Гала у Манчестер јунајтед били у потпуности уверени да су ангажовањем Гуса Хидинка још једном на прави начин завршили питање струке, али су доживели потпуно разочарање...

Јавне осуде, након пораза од Чешке и Исланда на почетку квалификација, стижу са свих страна, а један од најгласнијих био је некадашњи холандски репрезентативац Роналд де Бур.
"Не видим да Хидинк има било какав план игре. Ово је пут којим не желимо да идемо. Има доста времена да се све то промени, али притисак је сада огроман. Куман је био спреман да преузме национални тим, био је врло отворен. Уз сво дужно поштовање према Хидинку, он има 67 година, и мислим да је његово време прошло, рекао је Де Бур.

У исто време нико од репрезентативаца Холандије, па ни од оних најискуснијих, нема намеру да каже ни једну лошу реч о искусном стратегу.
"Све ово није фер према Гусу Хидинку. Он је фантастичан тренер, то видимо сваког дана. Радили смо веома напорно како бисмо одиграли добар меч, али Исланд је искористио наше грешке", рекао је Робин ван Перси након тешког пораза на Исланду.

Холанђани након три одиграна кола у групи А већ заостају шест бодова за Чешком и Исландом, које имају максималан учинак. Следећи меч Лале играју на свом терену са Летонијом 16. новембра.

Коментари / 0

Оставите коментар