Holandija se digla na Hidinka!

Javne osude na račun iskusnog stratega posle poraza od Češke i Islanda na početku kvalifikacija stižu sa svih strana.

Fudbal 17.10.2014 | 20:15
Holandija se digla na Hidinka!

Holanđani su nakon fantastičnog rezultata na Svetskom prvenstvu u Brazilu i odlaska Luja van Gala u Mančester junajted bili u potpunosti uvereni da su angažovanjem Gusa Hidinka još jednom na pravi način završili pitanje struke, ali su doživeli potpuno razočaranje...

Javne osude, nakon poraza od Češke i Islanda na početku kvalifikacija, stižu sa svih strana, a jedan od najglasnijih bio je nekadašnji holandski reprezentativac Ronald de Bur.
"Ne vidim da Hidink ima bilo kakav plan igre. Ovo je put kojim ne želimo da idemo. Ima dosta vremena da se sve to promeni, ali pritisak je sada ogroman. Kuman je bio spreman da preuzme nacionalni tim, bio je vrlo otvoren. Uz svo dužno poštovanje prema Hidinku, on ima 67 godina, i mislim da je njegovo vreme prošlo, rekao je De Bur.

U isto vreme niko od reprezentativaca Holandije, pa ni od onih najiskusnijih, nema nameru da kaže ni jednu lošu reč o iskusnom strategu.
"Sve ovo nije fer prema Gusu Hidinku. On je fantastičan trener, to vidimo svakog dana. Radili smo veoma naporno kako bismo odigrali dobar meč, ali Island je iskoristio naše greške", rekao je Robin van Persi nakon teškog poraza na Islandu.

Holanđani nakon tri odigrana kola u grupi A već zaostaju šest bodova za Češkom i Islandom, koje imaju maksimalan učinak. Sledeći meč Lale igraju na svom terenu sa Letonijom 16. novembra.

Komentari / 0

Ostavite komentar