Еди Рама долази у Београд

Амбасадор Албаније у Србији Иљир Бочка изјавио је да се настављају припреме за посету премијера Албаније Едија Раме Београду, и да се нада да ће се она остварити како је и планирано.

Србија 17.10.2014 | 07:21
Еди Рама долази у Београд

"Радимо на томе да се посета реализује. Инцидент на фудбалској утакмици (Србија-Албанија, у уторак у Београду) је искомпликовао атмосферу, али показаће способност две стране да превазиђу проблем", рекао је амбасадор на данас сазваној конференцији за штампу.

Он је рекао да Амбасада нема информације о томе ко стоји иза инцидента са пуштањем беспилотне летелице током утакмице у уторак, и да од српске стране чека информације о том догађају.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

xy

17.10.2014 05:41

Србија већ има заставу за свечани дочек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демократа

13.11.2014 23:53

То препредено дјубре је син комунистицког скулптора и политицара Кристаqа Раме који је потписивао смртне казне за " неподобне" умјетнике за вријеме резима Енвера Хоxе. Вук длаку мијења, цуд никада. Стога његове изјаве и понасања не требају никог да цуде. Инаце породица је православног порјекла, мада је Еди Рама крстен као католик. Казе да сада не вјерује. Сто се њега и његове породице тице, мозе се закљуцити да су генерацијске преливоде и слуге резима само да задовоље свој интерес. Такоје се ваља осврнути на његово уредјивање Тиране када је крецио само улицну страну зграда и узурпирао приватне повраине земљиста. Дипломатија захтјева да се премијер сусједне земље мора доцекати по протоколу, али задатак медија је да разоткрију овакве лицности.

ОДГОВОРИТЕ