Edi Rama dolazi u Beograd

Ambasador Albanije u Srbiji Iljir Bočka izjavio je da se nastavljaju pripreme za posetu premijera Albanije Edija Rame Beogradu, i da se nada da će se ona ostvariti kako je i planirano.

Srbija 17.10.2014 | 07:21
Edi Rama dolazi u Beograd

"Radimo na tome da se poseta realizuje. Incident na fudbalskoj utakmici (Srbija-Albanija, u utorak u Beogradu) je iskomplikovao atmosferu, ali pokazaće sposobnost dve strane da prevaziđu problem", rekao je ambasador na danas sazvanoj konferenciji za štampu.

On je rekao da Ambasada nema informacije o tome ko stoji iza incidenta sa puštanjem bespilotne letelice tokom utakmice u utorak, i da od srpske strane čeka informacije o tom događaju.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

xy

17.10.2014 05:41

Srbija već ima zastavu za svečani doček.

ODGOVORITE
Name

Demokrata

13.11.2014 23:53

To prepredeno djubre je sin komunistickog skulptora i politicara Kristaqa Rame koji je potpisivao smrtne kazne za " nepodobne" umjetnike za vrijeme rezima Envera Hoxe. Vuk dlaku mijenja, cud nikada. Stoga njegove izjave i ponasanja ne trebaju nikog da cude. Inace porodica je pravoslavnog porjekla, mada je Edi Rama krsten kao katolik. Kaze da sada ne vjeruje. Sto se njega i njegove porodice tice, moze se zakljuciti da su generacijske prelivode i sluge rezima samo da zadovolje svoj interes. Takoje se valja osvrnuti na njegovo uredjivanje Tirane kada je krecio samo ulicnu stranu zgrada i uzurpirao privatne povraine zemljista. Diplomatija zahtjeva da se premijer susjedne zemlje mora docekati po protokolu, ali zadatak medija je da razotkriju ovakve licnosti.

ODGOVORITE