Буди модеран, обуци карирано

Мушка модна сцена из године у годину све је "шаренија" и занимљивија. Ове јесени, дизајнери су акценат ставили на дезене и боје, а на листи најмодернијих одевних предмета, нашле су се и каро кошуље, сакои и панталоне.

Мода и љепота 16.10.2014 | 16:22
Буди модеран, обуци карирано

Овај дезен освежава комплетан лоок и даје дозу елеганције, тако да је прикладан и формалним и опуштеним приликама.

Погодне за комбиновање, омиљене многима, кариране кошуље су се ове сезоне појавиле у различитим кројевима и комбинацијама две или више боја.

Актеулни су равни и широки модели који одлично стоје уз панталоне у кежуал или милитари стилу. За пословне комбинације, стилисти препоручују кошуље у нешто дискретнијим бојама које се носе уз једнобојна одела или уз распарени сако и панталоне.

У најновијим колекцијама појавиле су се и јакне са каро дезеном, дизајниране од топлих штофаних материјала. Ови модели су врло практични и одлично се уклапају уз готово сваки одевни стил.

Хит јесени су и карирани сакои, а актуелни су и спортски и елегантни модели. Ако желите да оставите утисаки привучете пажњу бирајте сакое са упечатљивим шарама, поручују стилисти, а млађим мушкарцима саветују да комбинују кариране сакое и кошуље са карираним панталонама, јер је комбинација "дезен на дезен" ове сезоне у тренду и у мушком одевању.

Коментари / 0

Оставите коментар