Budi moderan, obuci karirano

Muška modna scena iz godine u godinu sve je "šarenija" i zanimljivija. Ove jeseni, dizajneri su akcenat stavili na dezene i boje, a na listi najmodernijih odevnih predmeta, našle su se i karo košulje, sakoi i pantalone.

Moda i ljepota 16.10.2014 | 16:22
Budi moderan, obuci karirano

Ovaj dezen osvežava kompletan look i daje dozu elegancije, tako da je prikladan i formalnim i opuštenim prilikama.

Pogodne za kombinovanje, omiljene mnogima, karirane košulje su se ove sezone pojavile u različitim krojevima i kombinacijama dve ili više boja.

Akteulni su ravni i široki modeli koji odlično stoje uz pantalone u kežual ili militari stilu. Za poslovne kombinacije, stilisti preporučuju košulje u nešto diskretnijim bojama koje se nose uz jednobojna odela ili uz raspareni sako i pantalone.

U najnovijim kolekcijama pojavile su se i jakne sa karo dezenom, dizajnirane od toplih štofanih materijala. Ovi modeli su vrlo praktični i odlično se uklapaju uz gotovo svaki odevni stil.

Hit jeseni su i karirani sakoi, a aktuelni su i sportski i elegantni modeli. Ako želite da ostavite utisaki privučete pažnju birajte sakoe sa upečatljivim šarama, poručuju stilisti, a mlađim muškarcima savetuju da kombinuju karirane sakoe i košulje sa kariranim pantalonama, jer je kombinacija "dezen na dezen" ove sezone u trendu i u muškom odevanju.

Komentari / 0

Ostavite komentar