УЕФА терети оба фудбалска савеза

УЕФА је покренула дисциплинске поступке против фудбалских савеза Србије и Албаније, након утакмице која је прекинута послије инцидента са заставом на којој је била мапа тзв. велике Албаније.

Србија 15.10.2014 | 23:08
УЕФА терети оба фудбалска савеза

Против Фудбалског савеза Албаније дисциплински поступак је покренут због одбијања да играју утакмицу и приказивања недозвољеног банера, саопштено је на сајту УЕФА-е.

Дисциплински поступак је покренут против Фудбалског савеза Србије због бацања петарди и ракета, ометања публике, уласка навијача на терен, недовољне организованости и коришћења ласерског показивача, наводе из УЕФА-е.

Случај ће УЕФА рјешавати 23. октобра.

Фудбалска утакмица између репрезентација Србије и Албаније прекинута је након инцидента када се пред крај првог полувремена изнад терена појавила мала летјелица тзв. дрон са спорном заставом.

Амерички држављанин Олси Рама, брат албанског премијера Едија Раме, који је био приведен у ВИП ложи стадиона ФК Партизан, пошто је управљао дроном са заставом, пуштен је на слободу.

Рама је био приведен под основаном сумњом да је организовао и руководио инцидентом са заставом тзв. велике Албаније, послије којег је прекинута фудбалска утакмица репрезентација Србије и Албаније.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Око соколово

15.10.2014 21:23

Сви се баве политикарењем па и УЕФА. Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мимо

15.10.2014 22:03

И оно нај вазније смо заборавили поцетку утакмица пјевање пјесама косово је србија И јос Монго тога И онда по јава те за ставе однекуд бас цудно. Све у свему је залосно није залосно због тога сто се то десило него због тога сто висе за нормалног цовека нема места ни на стадиону. Од 92 па до данас спорт у србији је црна тацка. Извини ако нисам у праву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамо Далеко Бреее

16.10.2014 02:38

На крају ми цемо извуци дебљи крај. Употреба ласера. УЕФА хоце да заради боли њу увце за нас. Организација је заказала на свим нивоима. Сви сефови полиције тајних слузби би требали сами поднети оставке да је Србија нормална дрзава. По овоме би требало да буде 3:0 за Србију и 2 утакмице забрана играња пред навијацима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислилац

16.10.2014 05:07

Провокација јесте али хајмо то гледат на други нацин...да је то неко од нас урадио њима тај би био национални херој,друго срамота је онако звиздање на поцетку утакмице када се химна интонира па ко год да је у питању,како цемо оцекивати да неко нас постује када ми не постујемо никог,фудбал је давно изасао из спорта и све се своди на политицке провокације и омаловазавања,а треце поред 3500 полицајаца да навијаци удју у терен је преседан

ОДГОВОРИТЕ
Name

РСК

16.10.2014 06:29

ДА СУ ТО СРБИ УРАДИЛИ У ТИРАНИ, ГАРАНТУЈЕМ ДА НИ ЈЕДАН СРПСКИ ИГРАЦ НЕБИ ЗИВ ИЗАСАО СА ТЕРЕНА, А СЈЕТИ ТЕ СЕ ЦАВИЦА И ПОРУКЕ КОСОВО ЈЕ СРБИЈА, А ОНИ СЕ БОРЕ ЗА ЗАСТАВУ ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ... СТРАСНО И НЕКИ КРЕТЕН ЗАМЈЕРА СТО СЕ ЗВИЗДИ СИПТАРСКОЈ ХИМНИ, НЕМОГУ ДА ВИЈЕРУЈЕМ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деx

16.10.2014 08:39

Те олосе није требало пустити да зиви изадју! Тај народ који су турци оставили на балкану знајуци када су продали своју православну вјеру продаце и ново узету пасу нама сљам оставили а ми опет кроз историју сазаљевали јер су наси .

ОДГОВОРИТЕ