Три мушке "мане" које жене обожавају

Мушки шарм је нешто што је врло тешко описати речима, али много пута том скривеном сексепилу доприносе ситнице које мушкарца чине посебним и једноставно неодољивим. О чему се тачно ради питали смо жене, и дошли до занимљивих одговора.

Занимљивости 15.10.2014 | 17:07
Три мушке "мане" које жене обожавају

Има стомачић
Чак две трећине испитаних жена у једној анкети потврдило је како популарна 'корњача' на стомаку није толико секси колико се о томе прича. Наиме, жене су изјавиле како им је драже да виде природни стомачић који указује на 'нормалног' фрајера који није опседнут огледалом, дизањем тегова и протеинима. Чини се да умереност увек пали.

Касни с бријањем
Млада брада стара свега пар дана прави је мамац за припаднице лепшег спола. Није реч о самој бради као таквој колико о помало бунтовничком и врло лежерном изгледу мушкарца, који је, уз одговарајућу одећу и помало 'фрајерски' став, врло сексепилан.

Знакови старења
Анкета је такође потврдила како жене проседу косу доживљавају као врло секси. Иако данас све више мушкараца посеже за фарбом за косу како би прикрили прве знакове старења, жене ће радије одабрати проседог мушкарца него вештачки изглед који не може остати непримећен. Исто важи и за секси ћелаве мушкарце који шишањем на милиметар или нулу могу да изгледају потпуно неодољиво.

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

блбл

15.10.2014 18:20

Интересантно али као да сте мене описали.Навалите зене :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семсудин

15.10.2014 19:21

Навали те младе бабе хехе

ОДГОВОРИТЕ