Боја лака за нокте открива карактер

Када бирамо боју лака, обично размишљамо како нам се слаже уз гардеробу, али не и уз карактер. Међутим, управо избор нијансе може да открије нешто о нама и „разоткрије“ нас у очима посматрача.

Мода и љепота 14.10.2014 | 11:41
Боја лака за нокте открива карактер

Тако се по правилу иза црвеног лака крије страствена и енергична особа, која када зацрта оно што жели, то и уради. Боја брескве на ноктима одаје девојку која живи у овом тренутку, воли да се забавља и ведра је по природи. Љубичасти лак је „резервисан“ за оне које у свему пронађу нешто позитивно и добро се осећају у својој кожи.

Бели нокти су карактеристични за нежне и романтичне душе, док шљокице воле шармантне даме које врцају од енергије. Иако ретко виђамо жене са жутим лаком, на њих „падају“ топле, насмејане особе, као што плави лак воле мирне и стабилне девојке.

Добро организоване даме се углавном одлучују за безбојни, а авантуристичке за зелени лак. Популарни френч је избор креативних девојака које воле да се играју и испробавају нешто ново, као што нокти у дугиним бојама говоре да је поред нас жена која жели да буде примећена и то не крије. Зато, следећи пут када будете бирали нијансу лака, размислите какву поруку желите да пошаљете околини.

Коментари / 0

Оставите коментар