Ускоро братимљење Бијељине и Новог Сада

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић посјетио је вечерас Бијељину, гдје је у разговору са градоначелником Мићом Мићићем најавио плодотворнију сарадњу у свим областима у интересу грађана Републике Српске и Србије.

Регион 10.10.2014 | 22:10
Ускоро братимљење Бијељине и Новог Сада

"Убеђен сам да ћемо имати снаге и знања да сарадња ова два града пријатеља буде још плодотворнија у интересу наших грађана, што је још једна од карика у низу добрих односа Републике Српске и Србије", рекао је Вучевић новинарима након састанка.

Према његовим ријечима, разговарало се комуналној проблематици и пољопривреди, а доминирала је тема поплава које су у мају задесиле и Републику Српску и Србију.

Вучевић је подсјетио да градове чврсто везује и чињеница да много људи поријеклом из Семберије живи и ради у Новом Саду.

Мићић је након разговора најавио да ће дугогодишња сарадња и пријатељске везе градова бити озваничена кроз потписивање споразума о пријатељству или братимљењу Бијељине и Новог Сада.

"Нови Сад је за Бијељину град узор у многим областима, имамо и много сличности, а сарадња људи, предузећа и институција траје годинама и то пријатељство је непроцјењиво важно", оцијенио је Мићић.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милос

11.10.2014 00:39

Ово је градонацелник Новог Сада али и потпредсједник Вуцицевог СНС-а. Занимљиво да је досао бас уоци избора!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

рајо

11.10.2014 05:21

Мислиш да је дошао у Бијељину или прво је дошао у Бањалуку па свратио у Бијљину?

ОДГОВОРИТЕ