МК: Британац умро од алкохола?

Мала је вероватноћа да је узрок смрти Британца који је преминуо у Скопљу била ебола, највероватније се ради о компликацијама насталим после тровања алкохолом.

Регион 10.10.2014 | 13:46
 МК: Британац умро од алкохола?

  Македонски медији су објавили да је преминули британски држављанин, који је у Скопљу био на службеном путу, последњи пут био на афричком континенту пре три године у посети сестри у Танзанији.Лекари сумњају да се ради о компликацијама које су изазване конзумирањем превелике количине алкохола.Јуче су здравствене власти Велике Британије објавиле да је мало вероватно да је ебола узрок смрти њиховог држављанина у Македонији упркос сличним симптомима.

"Сматрамо да је мало веровтно да је ебола узрок смрти нашег држављанина. Ипак ћемо наставити да радимо са нашим партнерима у истрази", изјавио је доктор Брајан Меклоски из Завода за јавно здравље Енглеске, пренео је британски "Индепендент".

Јуче око 16 часова је у Клиници за инфективне болести у Скопљу преминуо педесет осмогодишњи британски држављанин.Он је у Македонији боравио од 2. октобра, а у последња три дана је имао констатне болове у стомаку, али није тражио лекарску помоћ.Јуче после подне му се стање погоршало и хитно је пребачен на клинику где је преминуо.

Надлежни са клинике су због неких симптом посумњали да би могло да се ради о еболи па су одмах биле предузете све безбеносне мере, а хотел Супер 8 у коме је Британац боравио је и даље у карантину.

Коментари / 0

Оставите коментар