Каубојштина у Турској селекцији!

Торе је са пријатељима упао у хотелску собу код саиграча, где је Топраку ставио цев од пиштоља у уста, а Чахланоглуу прислонио на колено.

Фудбал 09.10.2014 | 22:15
Каубојштина у Турској селекцији!

Турска је и у нове квалификације кренула неуспешно, поразом од Исланда (0:3), а изгледа да много тога не штима у њиховим редовима. Шта је то што не штима процурело је у јавности. У репрезентацији влада права каубојштина, а главни шериф је Гокан Торе.

Фудбалер Бешикташа, некада велика нада Челсија, наводно је потезао пиштољ на Хакана Чахланоглуа и Омера Топрака, који бране боје Леверкузена. Читаву ствар открио је отац Чаланоглуа, Хусеин.
„Питао сам селектора Фатиха Терима: ’Шта бисте урадили да неко вашем сину прети пиштољем?’ Ја сам отац и чекам његов одговор. Гокан није лош, али његово понашање није било у реду. Хакан и Омер неће поново играти док је Торе у репрезентацији. Они нису безбедни“, рекао је Хусеин Чаланоглу.

Турски медији преносе да је Торе прошле године пре меча са Холандијом са пријатељима упао у хотелску собу код саиграча, где је Топраку ставио цев од пиштоља у уста, а Чахланоглуу прислонио на колено.

Фатих Терим требало би данас да се обрати јавности и одговори на тврдње Хусеина Чахланоглуа.

Коментари / 0

Оставите коментар