Kaubojština u Turskoj selekciji!

Tore je sa prijateljima upao u hotelsku sobu kod saigrača, gde je Topraku stavio cev od pištolja u usta, a Čahlanogluu prislonio na koleno.

Fudbal 09.10.2014 | 22:15
Kaubojština u Turskoj selekciji!

Turska je i u nove kvalifikacije krenula neuspešno, porazom od Islanda (0:3), a izgleda da mnogo toga ne štima u njihovim redovima. Šta je to što ne štima procurelo je u javnosti. U reprezentaciji vlada prava kaubojština, a glavni šerif je Gokan Tore.

Fudbaler Bešiktaša, nekada velika nada Čelsija, navodno je potezao pištolj na Hakana Čahlanoglua i Omera Topraka, koji brane boje Leverkuzena. Čitavu stvar otkrio je otac Čalanoglua, Husein.
„Pitao sam selektora Fatiha Terima: ’Šta biste uradili da neko vašem sinu preti pištoljem?’ Ja sam otac i čekam njegov odgovor. Gokan nije loš, ali njegovo ponašanje nije bilo u redu. Hakan i Omer neće ponovo igrati dok je Tore u reprezentaciji. Oni nisu bezbedni“, rekao je Husein Čalanoglu.

Turski mediji prenose da je Tore prošle godine pre meča sa Holandijom sa prijateljima upao u hotelsku sobu kod saigrača, gde je Topraku stavio cev od pištolja u usta, a Čahlanogluu prislonio na koleno.

Fatih Terim trebalo bi danas da se obrati javnosti i odgovori na tvrdnje Huseina Čahlanoglua.

Komentari / 0

Ostavite komentar