Политичка злоупотреба жене обољеле од рака

Драган Богданић, министар здравља и социјалне заштите јуче је изјавио да ће лијечење двадесетосмогодишње Дијане Бијелић, мајке двоје дјеце бити настављено у Бања Луци која, како каже, располаже свиме што је потребно да би се она лијечила.

 

 

Република Српска 09.10.2014 | 07:14
Политичка злоупотреба жене обољеле од рака

Брже-боље реагујући на прилог објављен на БН ТВ, у изјави за само одбране медије, међу којима није наша медијска кућа, Богданић је још рекао да осигураници Фонда здравства Републике Српске немају потребе да се лијече на страни.

Далибор Бијелић, Дијанин супруг, каже да породица не пристаје на понуду министра Богданића.

“Није тачно. Није истина да смо пристали да се Дијана лијечи у Бањалуци. Ми то нисмо измислили, није то нама пало с' неба. На препоруку стручног тима доктора из Клиничког центра Србије и на њихов приједлог, ми идемо у Истамбул да помогнемо Дијани. То је и њена жеља и нико нема право да опструише њену жељу и вољу за животом. Она је млада и има право да живи”, каже Далибор.

Иако Дијана у добојској болници лежи већ неко време на интензивној њези неурологије, сам министар признаје да је за ње случај сазнао тек из медија.

Дијанина породица, затечена изјавом министра Богданића, пита се зашто, упркос препоруци љекара из Србије да се Дијана упути на лечење у Турску, министар мисли да се тешко оболела Дијана може лечити у Бањалуци. Тим пре што је јавна тајна да су овдашњи политичари и њихове породице за озбиљније медицинске третмане одлазе ван граница наше земље.

Далибор је убеђен да ће, овим потезом министра Богданић, бити само отежано прикупљање новца за Дијанино лечење у Турској у акцији коју је покренула БН ТВ.

Одлазак на лечење у Турску породица види као једину шансу, само са једним циљем да дјеци Дијане Бијелић испуне жељу да им мајка оздрави.

Далибор Бијелић 00387 65 971 027

Жиро рачун за уплате у Босни и Херцеговини:
Нова банка
555-008-81511977-16

Девизни рачун: 
СWИФТ: НОБИБА22

Нова банка БА39 555-000-001-539-33-36

БН ТВ

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Николас

08.10.2014 16:20

Секта је у страху и губе компас! Зену са тумором користе за кампању.Страсно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хогар

08.10.2014 18:04

'ко се дави за сламку се хвата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

серб бл

08.10.2014 18:10

Ма вец им се ово обија о главу, угрозавају зивот ове зене. Ако су Београдски доктори препоруцили да иде на лијецење у Турску ста ту има да се петља министар? Какво лијецење на Паприковцу?! Најнеусловнија болница на Балкану. Ово им је јос један аутогол...

ОДГОВОРИТЕ
Name

легија

08.10.2014 18:21

Просто не мозес да вјерујес каквим се све нацином слузе СНСД кандидати срамота,Богданица знам лицно а упознао сам га када сам исао на разговор за посо преко бироа као дете палог борца и остао сам разоцаран нисам добио посао нити га је интересовало сто сам дијете палог борца а након пар дана је примљен цовјек са сумњивом прослосцу.Срамота Богданицу цим се слузите да додјете на власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

цока

08.10.2014 18:31

А тек "стручњаци" у Бијељини. Нису у стању ни слијепо цријево да оперишу, а да не угрозе живот пацијента. Гдје завршавају те факултете ? Гдје иду на специјализације ( преко леђа нас осигураника ) ? Болница нам пуна "стручњака" са тузланског факултета.Боље би било да нам нису долазили из Федерације, више би било живих у БН да нам нису стигли којекакви Ловрићи, Пејовићи и слични. Нас би да шаљу у Бања Луку, а своје шаљу у БГ. Смрадови!

ОДГОВОРИТЕ
Name

хуманост

08.10.2014 18:39

Људи немојте се освртати на министра и његове глупе изјаве да лијечи жену у Бањалуци,доста су је завукли и здравље јој уништили шта још хоће да је сахране. Људи чули.сте изјаву Дијаниниог мужа да ће ићи у Турску и да не пристаје на ову понуду министра. Наравно човјек сада мисли да ће теже скупити новац за лијецење,али хајде да им помогнемо,нека се жена лијечи у Турској,колико ко може нека да. И марка знаци и то је помоћ. П.с. Дијана буди јака и издржи за који дан идеш у Турску и да лијечење буде успјешно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дада

08.10.2014 18:50

Хвала богу сто има и добрих људи који це помоци насој Дијани да оде на лецење у другу дрзаву. А Министар нека леци такву болест своме детету у Бања Луци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миломир

08.10.2014 18:51

Срамота ако жени има помоћи треба јој помоћ а не да се министар снсд а Боже ме опрости спрда са оваквим пацијентима њој је сваки час драгоцјен

ОДГОВОРИТЕ
Name

Задовољни пацијенти

08.10.2014 18:56

Доктор и докторица Ловриц су НАЈБОЉИ доктори у Бијељини!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

08.10.2014 19:07

Сретно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕX ВИЛЕР

08.10.2014 19:41

Министру БОГДАНИЦ уопсте није Битан зивот пацијената без обзира У каквом су стању , сад му је Битно да у свом селу заврси Асфалт који је обецао и расвјету Коју је поцео а није заврсио... Вецерас су урадили неких 20 квадрата Асфалта испред локалне сколе то је министру БИТНО јер мисли да је народ У Г.Булетицу обманут његовим лазима!!! изгубит це у недјељу као сто је изгубио И за изборе за савјет мјесне заједнице , ПС министре боље Вам је да се бавите својим послом по питању свог министарства него сто сте узели сектор за насипање и асфалтирање сеоских путева. ГОТОВИ СТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мр. Шуњић

08.10.2014 21:58

Далиборе отиђи до Сарајева, правац централа СДА, разговарај са неким од Бакирових сарадника. Они су јако добри са Ердогановом партијом у Турској, могу помоћи више него ико. Нису Муџахедини, нити једу људе, сигурно ће нешто урадити. Ово је вријема када се не гледа ко је ко, него да се свака минута искорист да та дјеца имају мајку. Мене нико у Сарајеву није ружно погледао, нити сам икада чуо неке увреде. Није важно ко ће да помогне, треба покуцати на сва врата. Ако ико може убрзати одлазак и побринути са за смјештај у Турској, то је Бакир и његови пријатељи. Молим те барем покушај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахаха

08.10.2014 22:06

А у Бањалуци се лијепо снасао, не излази из скупих ресторана, грађанина глуми. Живи у апартманима Владе са сином за џабе а стан изнајмљује за кеш. Уплати барем једну кирију за лијечење Дијане бивши министре и олакшај душу

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

09.10.2014 05:58

Људи, има ли неко информацију хоце ли се успјети скупити паре за Дијану?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

09.10.2014 06:28

СНДС је на синосњој трибини испалио у ватромет 40 000 КМ које су потребне породици Дијане Бијелиц. Срамота!

ОДГОВОРИТЕ