Весна Змијанац пријети бившем

Рат између бивших вереника Весне Змијанац и Жељка Рстића - који ју је преварио с водитељком Тамаром Стојмиров, због чега га је певачица оставила после четири године заједничког живота - не престаје!

Србија 07.10.2014 | 14:18
Весна Змијанац пријети бившем

Бизнисмен је најпре молио певачицу да му се врати и поручио јој да је још воли, а пошто се она није обазирала на то, почео је јавно да је прозива и вређа. Он користи сваку прилику како би изнео прљав веш из њихове везе.

Поред тога што истиче да је Змијанчева алкохоличарка због које се развео, наглашава и да је захваљујући њему опет популарна.Контактирали смо с певачицом за коментар, а она нас је позвала у свој стан, који се налази у истој згради у којој Жељко сада живи с Тамаром. За увреде на њен рачун Весна му поручује да ће платити за све.

- Прљавштина се прљавштином не пере, зато од мене нећете чути ниједну ружну реч. Можемо да говоримо уопштено о животу, о овом времену у којем није лако живети и у којем се не сме бити злобан и лажљив, а још мање покварен. То није лако! Ово време је убрзано и сви брзо плаћамо за сваку изговорену реч и учињено дело. Ја то знам и трудим се да будем тиха и мирна јер је једино тако исправно - каже Весна и додаје:

- Онај ко само види туђе грехе не може ни да види своје, а ти људи који Жељку дају простор и време тиме праве терен за утакмицу која је нереална и у којој се он не сналази. То му нису пријатељи. Тако се упада у глиб који се зове живо блато, из ког се тешко излази. Морамо радити на себи марљиво, упорно и свакога дана да би нам било добро. Ја то радим и одговорна сам само за себе и много пута сам рекла да сви жањемо оно што смо посејали - каже Весна и наставља:

- Доста тога што је било тешко у целом мом животу ја сам пожњела и из себе избацила. Не желим да садим ново семе мржње, туге и горчине. Није ни то лако. И то је велика борба, а ја нисам светица, нити је било ко на овој планети. Где год да кренемо, понећемо опет само себе и с тим се сами носити. О томе треба да водимо рачуна.

Почетком септембра Жељко је причао другу причу.

Истицао је да Весну још воли и да би волео да му се врати.- Ми нисмо ни први ни последњи пар који се разишао, што не значи да се једног дана нећемо помирити. Ја се после раскида с њом нисам заљубио у другу жену. Ја бих с Весном био у свакаквим односима јер сам је искрено волео и волим је и даље. Ако сам јуче био с њом, био бих и сутра. Живот је чудо - рекао је тада Рстић.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар