Вучић разговарао са Бајденом

Потпредседник Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден позвао је вечерас телефоном председника Владе Републике Србије Александра Вучића, саопштено је из Кабинета премијера Вучића.

Србија 06.10.2014 | 21:25
Вучић разговарао са Бајденом

Како се наводи, у дугом и пријатељском разговору, Бајден и Вучић су размотрили билатералне америчко-српске односе, и политичке и економске.

Потпредседник Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден изразио је поштовање и подршку Америке за реформе које је Србија почела да спроводи, изразивши наду да ће она остати фактор стабилности у целом региону Западног Балкана.

Председник Владе Републике Србије Александар Вучић рекао је да је Србија посвећена свом европском путу, и да ће вољом својих грађана приступити тешким економским реформама, са циљем да буде успешна и модерна земља.

Потпредседник САД Бајден и председник Владе Србије Вучић разменили су мишљења и о глобалним политичким и економским токовима, наводи се у саопштењу.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Маринко

06.10.2014 20:33

Нема ту никакве дилеме из којег разлога је Бајден назвао Вуцица.Путин долази а Вуциц прима наредјење својих предпостављених.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СС

07.10.2014 07:38

Ми Срби смо мали народ и ово послушништво ће потрајати док се не десе неке промјене већег калибра. Избори трт'мрт...то нису никакве промјене. Србија је практичан примјер.

ОДГОВОРИТЕ