Vučić razgovarao sa Bajdenom

Potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden pozvao je večeras telefonom predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića, saopšteno je iz Kabineta premijera Vučića.

Srbija 06.10.2014 | 21:25
Vučić razgovarao sa Bajdenom

Kako se navodi, u dugom i prijateljskom razgovoru, Bajden i Vučić su razmotrili bilateralne američko-srpske odnose, i političke i ekonomske.

Potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden izrazio je poštovanje i podršku Amerike za reforme koje je Srbija počela da sprovodi, izrazivši nadu da će ona ostati faktor stabilnosti u celom regionu Zapadnog Balkana.

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Srbija posvećena svom evropskom putu, i da će voljom svojih građana pristupiti teškim ekonomskim reformama, sa ciljem da bude uspešna i moderna zemlja.

Potpredsednik SAD Bajden i predsednik Vlade Srbije Vučić razmenili su mišljenja i o globalnim političkim i ekonomskim tokovima, navodi se u saopštenju.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Marinko

06.10.2014 20:33

Nema tu nikakve dileme iz kojeg razloga je Bajden nazvao Vucica.Putin dolazi a Vucic prima naredjenje svojih predpostavljenih.

ODGOVORITE
Name

СС

07.10.2014 07:38

Ми Срби смо мали народ и ово послушништво ће потрајати док се не десе неке промјене већег калибра. Избори трт'мрт...то нису никакве промјене. Србија је практичан примјер.

ODGOVORITE