Београд: Наставница основцима слала еротске фотке!

Наставница Л. Д. (45), која у Основној школи „Драган Лукић“ на Бежанијској коси предаје техничко образовање, слала је еротске фотографије својим ученицима, тврди њена колегиница!

Србија 04.10.2014 | 15:28
Београд: Наставница основцима слала еротске фотке!

Она у телефонском позиву Куриру није желела да открије своје име, а непосредно пре нашег разговора анонимна пријава је стигла и у поменуту образовну установу.

Одмах је реаговала градска инспекција из Секретаријата за образовање и дечју заштиту и извршила ванредни надзор у школи.

“Фотографије на којима је потпуно нага слала је својим малолетним ученицима, а разоткривена је кад је неко на њеном Фејсбук профилу избацио преписку између ње и њеног дечка. Написала је: „Ово мало го.но ће сигурно оне слике проследити даље“ - наглашава жена с којом смо разговарали.

Она каже да Л. Д. предаје и у ОШ „Милан Ракић“, такође на Бежанијској коси, и да је срамота да се таква особа бави педагошким радом.

Александра Брајовић Зороњић, директорка ОШ „Драган Лукић“, потврдила нам је да је стигла анонимна пријава против Л. Д. и да је инспекција била у школи:

“Примили смо ту преписку и писмо забринутих мајки ученика шестог разреда, јер су наводно чуле да је наставница слала своје слике на којима је нага. Наставница каже да није слала те фотографије ученицима, већ некој другој особи која нема везе са овом школом. Л. Д. је врло амбициозна и добро обавља свој посао, она је разведена жена и мајка двоје деце”.

У Секретаријату за образовање и дечју заштиту, у сектору за инспекцијски надзор, кажу да ће обавити проверу и у школи „Милан Ракић“.

“Током надзора прибављена је изјава директора у којој се наводи да до дана инспекцијског надзора против ове наставнице нису покретани дисциплински поступци. Наставник у својој изјави тврди да су сва лица поменута у електронској преписци пунолетна и нису била ученици ОШ „Драган Лукић”.

У МУП су нам рекли да нису добили никакву пријаву против наставнице, али да је Л. Д. поднела кривичну пријаву против Н.Н. лица, која је прослеђена Тужилаштву за борбу против високотехнолошког криминала.

Л. Д. је била у шоку кад је видела да јој је неко хаковао профил и њену преписку с партнером окачио на Фејсбук.

- Није тачно да сам слала ученицима фотографије. Мој приватан живот нема везе с мојим послом. Фотографију на којој сам у брусу и гаћицама, и која уопште није порнографска, слала сам бившем партнеру и који нема везе са овом школом. Ја сам самохрана мајка две ћерке и ово ми заиста није потребно - каже Л. Д. и додаје да је случај пријавила полицији.

Блудне радње у којима су учествовали просветни радници

- август 2007 - Професор физике у новопазарској гимназији Бајрам М. сумњичио се да је пипкао малолетну ученицу Ф. Д. за бутине и груди док јој је приватно држао часове.

- април 2009 - Против професора физичког васпитања М. С. у средњој школи у Бољевцу три ученице су поднеле пријаву за сексуално узнемиравање, а њима се потом прикључила и једна бивша ученица

- мај 2010 - Драгољуб Д., пензионисани професор физичког у лесковачкој гимназији, ухапшен је због сумње да је од септембра 2007. до априла 2010. ученицу пипкао на часовима и да јој је мобилним телефоном заказивао састанке и слао поруке.

- април 2012 - Миладин Ð, бивши директор две београдске ОШ, ухапшен је због сумње да је блудничио над шест девојчица.

- јануар 2014 - Наташа Пртинац, професорка ликовног у новопазарској гимназији, ухапшена је јер је сексуално искоришћавала средњошколку.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ЈОЈА

04.10.2014 21:28

Е ТИМЕ СЕ СРБИЈА ПОНОСИ .ЗАПАМТИТЕ ПАРАДА ПОНОСА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

05.10.2014 07:42

пустите жену нек ужива а и други са њом

ОДГОВОРИТЕ
Name

муња

05.10.2014 07:44

нек мене сеxуално искориштава ја јој дозвољавам колико хоће

ОДГОВОРИТЕ