Beograd: Nastavnica osnovcima slala erotske fotke!

Nastavnica L. D. (45), koja u Osnovnoj školi „Dragan Lukić“ na Bežanijskoj kosi predaje tehničko obrazovanje, slala je erotske fotografije svojim učenicima, tvrdi njena koleginica!

Srbija 04.10.2014 | 15:28
Beograd: Nastavnica osnovcima slala erotske fotke!

Ona u telefonskom pozivu Kuriru nije želela da otkrije svoje ime, a neposredno pre našeg razgovora anonimna prijava je stigla i u pomenutu obrazovnu ustanovu.

Odmah je reagovala gradska inspekcija iz Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu i izvršila vanredni nadzor u školi.

“Fotografije na kojima je potpuno naga slala je svojim maloletnim učenicima, a razotkrivena je kad je neko na njenom Fejsbuk profilu izbacio prepisku između nje i njenog dečka. Napisala je: „Ovo malo go.no će sigurno one slike proslediti dalje“ - naglašava žena s kojom smo razgovarali.

Ona kaže da L. D. predaje i u OŠ „Milan Rakić“, takođe na Bežanijskoj kosi, i da je sramota da se takva osoba bavi pedagoškim radom.

Aleksandra Brajović Zoronjić, direktorka OŠ „Dragan Lukić“, potvrdila nam je da je stigla anonimna prijava protiv L. D. i da je inspekcija bila u školi:

“Primili smo tu prepisku i pismo zabrinutih majki učenika šestog razreda, jer su navodno čule da je nastavnica slala svoje slike na kojima je naga. Nastavnica kaže da nije slala te fotografije učenicima, već nekoj drugoj osobi koja nema veze sa ovom školom. L. D. je vrlo ambiciozna i dobro obavlja svoj posao, ona je razvedena žena i majka dvoje dece”.

U Sekretarijatu za obrazovanje i dečju zaštitu, u sektoru za inspekcijski nadzor, kažu da će obaviti proveru i u školi „Milan Rakić“.

“Tokom nadzora pribavljena je izjava direktora u kojoj se navodi da do dana inspekcijskog nadzora protiv ove nastavnice nisu pokretani disciplinski postupci. Nastavnik u svojoj izjavi tvrdi da su sva lica pomenuta u elektronskoj prepisci punoletna i nisu bila učenici OŠ „Dragan Lukić”.

U MUP su nam rekli da nisu dobili nikakvu prijavu protiv nastavnice, ali da je L. D. podnela krivičnu prijavu protiv N.N. lica, koja je prosleđena Tužilaštvu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala.

L. D. je bila u šoku kad je videla da joj je neko hakovao profil i njenu prepisku s partnerom okačio na Fejsbuk.

- Nije tačno da sam slala učenicima fotografije. Moj privatan život nema veze s mojim poslom. Fotografiju na kojoj sam u brusu i gaćicama, i koja uopšte nije pornografska, slala sam bivšem partneru i koji nema veze sa ovom školom. Ja sam samohrana majka dve ćerke i ovo mi zaista nije potrebno - kaže L. D. i dodaje da je slučaj prijavila policiji.

Bludne radnje u kojima su učestvovali prosvetni radnici

- avgust 2007 - Profesor fizike u novopazarskoj gimnaziji Bajram M. sumnjičio se da je pipkao maloletnu učenicu F. D. za butine i grudi dok joj je privatno držao časove.

- april 2009 - Protiv profesora fizičkog vaspitanja M. S. u srednjoj školi u Boljevcu tri učenice su podnele prijavu za seksualno uznemiravanje, a njima se potom priključila i jedna bivša učenica

- maj 2010 - Dragoljub D., penzionisani profesor fizičkog u leskovačkoj gimnaziji, uhapšen je zbog sumnje da je od septembra 2007. do aprila 2010. učenicu pipkao na časovima i da joj je mobilnim telefonom zakazivao sastanke i slao poruke.

- april 2012 - Miladin Ð, bivši direktor dve beogradske OŠ, uhapšen je zbog sumnje da je bludničio nad šest devojčica.

- januar 2014 - Nataša Prtinac, profesorka likovnog u novopazarskoj gimnaziji, uhapšena je jer je seksualno iskorišćavala srednjoškolku.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

JOJA

04.10.2014 21:28

E TIME SE SRBIJA PONOSI .ZAPAMTITE PARADA PONOSA.

ODGOVORITE
Name

crni

05.10.2014 07:42

pustite ženu nek uživa a i drugi sa njom

ODGOVORITE
Name

munja

05.10.2014 07:44

nek mene sexualno iskorištava ja joj dozvoljavam koliko hoće

ODGOVORITE