Инцко позвао грађане да гласају

Високи представник у БиХ Валентин Инцко позвао је грађане да у што већем броју изађу на изборе и сами одлуче о својој судбини.

Босна и Херцеговина 04.10.2014 | 09:47
Инцко позвао грађане да гласају

"Немојте остати код куће. Не дозволите да вам други бирају власт", поручио је високи представник.

Инцко, који се акредитовао за посматрача на предстојећим изборима, за "Независне новине" је рекао да тиме жели потцртати значај избора као елемента демократије и тиме дати свој допринос.

Он је, подсјетивши да је на прошлим изборима обилазио општине у БиХ гдје је била слаба излазност и подстицао грађане да изађу на биралишта, истакао важним да грађани активно учествују у бирању својих представника.

Високи представник је навео да ће могућност изборне преваре бити умањена самим присуством посматрача, али да таква могућност постоји.

"Вјерујем да су сваки избори важни, али имам осјећај да су ови избори посебно значајни, јер ови избори треба да буду прекретница након које ћемо видјети нову врсту политике, у којој се интереси грађана и земље као цјелине стављају на прво мјесто", нагласио је Инцко.

Он је изразио увјерење да је апсолутно могућ нови приступ након предстојећих избора.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

високи

04.10.2014 09:26

Инцко хоце промјене!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СС

04.10.2014 10:22

Нећу да гласам!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лајк

04.10.2014 11:25

свидја ми се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја за ЦЦ

04.10.2014 14:00

Гласај будало то ти је једино остало осим крадје и лоповлука власти.Такви као ти дају им мандат да даље краду биједнице један.Глуп си колико си тезак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СС

04.10.2014 15:24

Не пада ми на памет да гласам. Откуд теби право да ме вријеђаш због тога!? Ко ти је дозволио да ме називаш биједником, будалом? Ти си саучесник у крађама, издајничким потезима ове и претходне власти...а и ја. ЗАТО ВИШЕ, НЕЋУ ДА ГЛАСАМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

На препустати ниста слуцају

05.10.2014 08:16

Ако двеста хиљада постених људи не изадје на изборе,за двеста хиљада гласова се слабе сансе за промене.Оставља се могуцност и простор за разне манипулације.Досадасња пасивност могуцих бираца је један од разлога лосе,досадасње,политике.Кад би политицари били редовно "казњавани" (сваки пут бирајуци друге) од бирацког тела и они би се друкције понасали,овако...Он је сигуран да це победити јер има паре или сему, да освоји гласове.Богољуб

ОДГОВОРИТЕ