Хукић спреман за Кличка!

Српски боксер, који ускоро завршава десетодишњу сарадњу са менаџером Заурландом, стиче услове да укрсти рукавице са украјинским тешкашем.

Остали спортови 03.10.2014 | 10:30
Хукић спреман за Кличка!

Муамер Хукић, светски шампион у крузер категорији који боксује под псеудонимом Марко Хук, спреман је да се поново окуша у тешкој категорији и да изазове Владимира Кличка (38). Хук(ић) ће 31. децембра окончати десетогодишњу сарадњу са менаџером Вилфредом Заурландом, чиме ће се стећи услови да укрсти рукавице са својим идолом. Наиме, због уговора Хукића и Кличка са различитим телевизијама долазило је до интересног конфилкта, али у 2015. те препреке више неће бити.
“Веома сам захвалан Вилфреду на свему, међутим, одлучио сам да преузмем ствари у своје руке, Као велики шампион желим да будем независтан. Сада сам слободан за Кличка”, поручио је Хукић.

Хукић са дебија у тешкој категорији има лоше искуство пошто је 2012. године контроверзном одлуком судије победа додељена Русу Александру Поветкину. Рођени Србин, који је са осам година отишао у Немачку, одавно је желео да одмери снагу са браћом Кличком, нудио им је пет милиона да уђу у рунг, али су ови одбили управо због ТВ права.
“Сањам велике борбе, чак и у САД. Желим да се борим за најбољима. Кличко је највећи за мене”, рекао је Хукић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мд

03.10.2014 16:06

Хукицу сједи с миром попасцес батине.

ОДГОВОРИТЕ