Hukić spreman za Klička!

Srpski bokser, koji uskoro završava desetodišnju saradnju sa menadžerom Zaurlandom, stiče uslove da ukrsti rukavice sa ukrajinskim teškašem.

Ostali sportovi 03.10.2014 | 10:30
Hukić spreman za Klička!

Muamer Hukić, svetski šampion u kruzer kategoriji koji boksuje pod pseudonimom Marko Huk, spreman je da se ponovo okuša u teškoj kategoriji i da izazove Vladimira Klička (38). Huk(ić) će 31. decembra okončati desetogodišnju saradnju sa menadžerom Vilfredom Zaurlandom, čime će se steći uslovi da ukrsti rukavice sa svojim idolom. Naime, zbog ugovora Hukića i Klička sa različitim televizijama dolazilo je do interesnog konfilkta, ali u 2015. te prepreke više neće biti.
“Veoma sam zahvalan Vilfredu na svemu, međutim, odlučio sam da preuzmem stvari u svoje ruke, Kao veliki šampion želim da budem nezavistan. Sada sam slobodan za Klička”, poručio je Hukić.

Hukić sa debija u teškoj kategoriji ima loše iskustvo pošto je 2012. godine kontroverznom odlukom sudije pobeda dodeljena Rusu Aleksandru Povetkinu. Rođeni Srbin, koji je sa osam godina otišao u Nemačku, odavno je želeo da odmeri snagu sa braćom Kličkom, nudio im je pet miliona da uđu u rung, ali su ovi odbili upravo zbog TV prava.
“Sanjam velike borbe, čak i u SAD. Želim da se borim za najboljima. Kličko je najveći za mene”, rekao je Hukić.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Md

03.10.2014 16:06

Hukicu sjedi s mirom popasces batine.

ODGOVORITE