Ових пет боја морате носити ове јесени

Овог лета баш и нисмо искористили све најбоље летње комаде, а већ је време за јесењу одећу. Иако ће нам недостајати шарене, јарке боје какве владају лети, морамо признати да нам се свиђа и оно што доноси јесен са својом потпуно другачијом палетом боја, а издвојили смо пет које морате да имате у својој гардероби, по сваку цену.

Мода и љепота 30.09.2014 | 19:48
Ових пет боја морате носити ове јесени

Боја угља - Готово да нема ничег луксузнијег и више софистицираног од готово црне нијансе сиве боје, која изгледа посебно примамљиво на кашмиру и дугим, плишаним капутима. И то је једна од оних боја која једноставно сјајно изгледа на свима... А и сјајна је нијанса за сенку и ајлајнер за очи.

Светло сива - Стављање две нијансе сиве на листу је било неизбежно, јер сива је на врху главних боја које свако мора да има у гардероби као класику, раме уз раме с друге две важне боје: црном и белом. Светло сива је пак сјајна зато што упада у тај тоналитет, али је много светлија од других јесењих нијанси.

Морнарско плава - Постоји нешто царски достојанствено и зрело у морнарско плавој боји. То је феноменална боја зато што може 'смирити' и најневероватније одевне комбинације на једноставан начин. Можете да је комбињете уз светлије боје како би деловали озбиљније или како би 'омекшали' црну комбинацију.

Маслинасто зелена - Шта је то сјајно у вези маслинасто зелене боје, питате се? Па, за почетак, њена топлина стварно подиже ваш тен (који вероватно губи ону летњу препланулост). А и увек је можете носити, из године у годину, па је добра инвестиција. Потражите вунену сукњу или сако у овој боји и одмах ћете додати дах живости у свој стил.

Беж - Нема ничег свестранијег ни етеричнијег од мекане, нежне кошуље у предивној нијасни беж боје. Ова боја изгледа добро на готово свим комадима, а ако сте особа која носи превише црне одеће, размислите о беж јакни за промену. А и пар беж чизмица је нешто што би стварно свака жена требало да испроба. 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Србин

02.10.2014 06:53

Носићу ако будем имао ЧИМЕ да купим!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x/25

02.10.2014 12:56

Нека нам бар даме лијепо изгледају !

ОДГОВОРИТЕ