Ovih pet boja morate nositi ove jeseni

Ovog leta baš i nismo iskoristili sve najbolje letnje komade, a već je vreme za jesenju odeću. Iako će nam nedostajati šarene, jarke boje kakve vladaju leti, moramo priznati da nam se sviđa i ono što donosi jesen sa svojom potpuno drugačijom paletom boja, a izdvojili smo pet koje morate da imate u svojoj garderobi, po svaku cenu.

Moda i ljepota 30.09.2014 | 19:48
Ovih pet boja morate nositi ove jeseni

Boja uglja - Gotovo da nema ničeg luksuznijeg i više sofisticiranog od gotovo crne nijanse sive boje, koja izgleda posebno primamljivo na kašmiru i dugim, plišanim kaputima. I to je jedna od onih boja koja jednostavno sjajno izgleda na svima... A i sjajna je nijansa za senku i ajlajner za oči.

Svetlo siva - Stavljanje dve nijanse sive na listu je bilo neizbežno, jer siva je na vrhu glavnih boja koje svako mora da ima u garderobi kao klasiku, rame uz rame s druge dve važne boje: crnom i belom. Svetlo siva je pak sjajna zato što upada u taj tonalitet, ali je mnogo svetlija od drugih jesenjih nijansi.

Mornarsko plava - Postoji nešto carski dostojanstveno i zrelo u mornarsko plavoj boji. To je fenomenalna boja zato što može 'smiriti' i najneverovatnije odevne kombinacije na jednostavan način. Možete da je kombinjete uz svetlije boje kako bi delovali ozbiljnije ili kako bi 'omekšali' crnu kombinaciju.

Maslinasto zelena - Šta je to sjajno u vezi maslinasto zelene boje, pitate se? Pa, za početak, njena toplina stvarno podiže vaš ten (koji verovatno gubi onu letnju preplanulost). A i uvek je možete nositi, iz godine u godinu, pa je dobra investicija. Potražite vunenu suknju ili sako u ovoj boji i odmah ćete dodati dah živosti u svoj stil.

Bež - Nema ničeg svestranijeg ni eteričnijeg od mekane, nežne košulje u predivnoj nijasni bež boje. Ova boja izgleda dobro na gotovo svim komadima, a ako ste osoba koja nosi previše crne odeće, razmislite o bež jakni za promenu. A i par bež čizmica je nešto što bi stvarno svaka žena trebalo da isproba. 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Srbin

02.10.2014 06:53

Nosiću ako budem imao ČIME da kupim!

ODGOVORITE
Name

x/25

02.10.2014 12:56

Neka nam bar dame lijepo izgledaju !

ODGOVORITE