СДС: Режим иза себе оставља пустош и хаос

Саопштење Фонда ПИО РС, којим се хвале да "само“ 17,723 пензионера у РС живи од мјесечне пензије од 169 КМ показује колико непоштовање Додикова влада има према просјечном грађанину РС.

Република Српска 30.09.2014 | 18:16
СДС: Режим иза себе оставља пустош и хаос

Ово је сурова реалност за многе пензионере, коју Фонд ПИО и Додикови спин мајстори не желе да виде. Додикова влада је проузроковала затварање фабрика и отјерала у пријевремену пензију преко 50 хиљада људи. Тренутно имамо више људи који примају пензије него оних што примају плате.

Додик је омогућио бројне послове својим пајташима како би се на брзину обогатили, док су задуживали нашу дјецу разним кредитима. У РС данас имамо више од 240 хиљада пензионера, чија је просјечна пензија 338 КМ, што не може да покрије ни 1/5 просјечне потрошачке корпе, а да не причамо о цијенама лијекова који су пензионерима пријеко потребни.

Додик и СНСД водили су катасрофалну полиитку према пензионерима и колико год ПИО фонд покушавао да спинује информације чињенице су јасне и пензионери у РС свакога дана осјећају посљедице тога.

Потребна нам је влада која ће се фокусирати на побољшање нашег животног стандарда, а не само да се труди да заштити своју позицију, правдајући своје поступке док се њен народ пати. СДС има економски план који ће донијети нова радна мјеста и који ће стабилизовати пензиони фонд. Реорганизоваћемо јавни сектор, направити уштеде и ријешити се непотизма и корупције који између осталог шкоде и нашем пензионом фонду. Посебно истичемо наше мјере за растерећење кућног буџета, које ће једнако осјетити сви пензионери, као и други грађани РС

Оваква промјена нам је потребна 12. октобра и због тога би сви, посебно пензионери, морали изаћи на изборе и гласати за Огњена Тадића и СДС.
Ово нам је прилика за промјене и нормалан живот.

Саопштење за јавност Српске демократске странке


Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ЈК

30.09.2014 16:22

Ако додјете на власт а све остане исто како сто је сад сигурни будите да цете прије времена летјети из тих фотеља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

30.09.2014 16:35

Кад то Петар Дјокиц убаци у своју математицку формулу, испадне да зивимо боље од Сведјана. Само су ти социјалисти и они ДНС веце гњиде од црвених.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Титаник

30.09.2014 16:40

Не да оставили пустос него су овај народ завили у црно, опљацкали и распродали све сто су могли и насу унуцад и дјецу задузили наредних 50 година. Конацно им је досао крај!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

30.09.2014 16:48

СДС ВИ СТЕ ЈЕДИНА НАДА ДА СЕ ЗАПОЦНУ ПРОМЈЕНЕ... МОРАТЕ БИТИ КРАТКИ И ЈАСНИ, А ЖЕСТОКИ... ЈЕР МАТЕРИЈАЛА ИМАТЕ КОЛИКО НИКО НИЈЕ ИМАО ДО САДА У БИЛО КОЈОЈ ИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ У ИСТОРИЈИ... ОБИЦАН НАРОД ЈЕ УБИЈЕН "ШОК" ИЗЈАВАМА, А ДРУГИ СЕ "БОЈЕ"... НАЈАВИТЕ ОНИМА КОЈИ СУ СЕ ЗАПОСЛИЛИ ПРЕКО СНСД-а, ДА ЋЕ СВЕ ПРОВЈЕРЕ БИТИ ТРАНСПАРЕНТНЕ И ДА ПОСТЕНИ ЉУДИ НЕ ТРЕБА ДА СЕ БОЈЕ ПРОМЈЕНЕ И ДА ПОНОВО ГЛАСАЈУ ЗА ОВЕ ШТЕТОЦИНЕ ИАКО СУ ИМ ТЕ СТЕТОЦИНЕ ОМОГУЋИЛЕ ДА РАДЕ ЗА СКРОМНЕ ПЛАТЕ... ОНИ СУ СТРАВИЧНА "УПАЛА ЦРИЈЕВА" КОЈА МОЖЕ ДОВЕСТИ ДО СМРТИ ПАЦИЈЕНТА КОЈИ СЕ ЗОВЕ НАРОД....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

30.09.2014 16:52

Нисмо ни свјесни шта нас чека. Када укуцате ревизија буџета општине Приједор видјећете да је сваке године општина Приједор била у минусу на десетке милиона, а Павић на трибинама прича да општина није дужна ни марке, који безобразни лажов исти као Додик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

30.09.2014 18:38

У СДС гледамо као бога.Немојте улазити у власт по сваку цијену,немојте да вас уцјењују.Пустите СНСД да се удави заједно са нама у глибу који су направили ако не будете имали неку нормалну вецину.Јер За годину дана це се десити народ сигурно.Ово је постало не издрзиво.Од РТРС,до опстинских власти,предсједника...све се одродило.Мора це пуци негдје.Уби нас онај глупи РТРС у мозак.Као да дају дневник за особе са посебним потребама.

ОДГОВОРИТЕ